Sinema severlerin uzun zamandır beklediği iki film de vizyona 21 Temmuz Cuma günü seyirciyle buluşacak.

 Kız çocuklarının rüyası "Barbie" ile içinde bulunduğun ortamın dayatmalarından sıyrılmak için uğraşan yeni Barbie'yi göreceğiz. "Oppenheimer" ile Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın "atom bombası"nı nasıl keşfettiğini ve bombanın İkinci Dünya Savaşı'nı nasıl etkilediğini göreceğiz.

Barbie filmi ile Barbie'lerin dünyasına dahil olacağız. 

Milyonlarca kiracıya müjde! Beklenen oldu Milyonlarca kiracıya müjde! Beklenen oldu

"Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür. Filmde Barbie karakterine "Ben,Tonya" filmindeki performansı ile ilk Oscar adaylığını kazanan Margot Robbie hayat veriyor." 

Barbie pempelerini giyip sinema salonlarına bekleniyorsunuz.

"Oppenheimer" filmi ile İkinci Dünya Savaşı'nın acı yüzünü ve atom bombasının yapım sürecine dahile olacağız.

"Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor. 

Christopher Nolan’ın yazıp yönettiği Oppenheimer, izleyicileri dünyayı kurtarmak için yok etme riskini almak zorunda kalan esrarengiz adamın heyecan dolu paradoksuna iten IMAX ile çekilmiş epik bir gerilim. 

Filmde Cillian Murphy, J. Robert Oppenheimer rolünü, Emily Blunt ise karısı, biyolog, botanikçi Katherine “Kitty” Oppenheimer rolünü canlandırıyor. Oscar ödüllü Matt Damon, Manhattan Projesi’nin yönetici olan General Leslie Groves Jr., Robert Downey, Jr. da ABD Atom Enerjisi Komisyonu’nun kurucu üyesi Lewis Strauss rolünde."

Cuma günü vizyona girecek iki film de birbirinden çok farklı olsa da ikisi de merakla bekleniyor.