Ekonomik klriz içinde kıvranan şehrimiz temsilcisi Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz senelerde uygulamaya koyduğu ve parasal anlamda ciddi katkı bulduğu takvim satışlarını bu sene de gündeme taşıdı.

Başkan Süleyman Caner ve bazı yöneticilerin de ilk sezonlarda gerek yerel medya ve gerekse yerel TV'lerden yaptığı yayınlarla takvim satışlarında önemli paralar kazanan kulüp bu sene de satışa sunduğu takvimleri çocukların eline vererek mahallelerde satış hesapları yaparak para kazanmaya çalışıyor.

Alt yapı oyuncularının elinde satış yapmaya çalışan gençleri İnağzı mahallesinde tesadüfen gören Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Emen'e konuşan genç oyuncular, "Abi kulübümüze katkı sağlamak amacıyla bizlere verilen bu takvimleri 20 liradan satmaya çalışıyoruz. Kulübümüzün eksikliklerine fayda sağlamaya çalışıyoruz." dediler.

Mustafa Çağlayan  belediye binasına asılan afişle ilgili konuştu! Mustafa Çağlayan belediye binasına asılan afişle ilgili konuştu!

Genç kardeşlerimizim yaptığı bu davranışları alkışlıyoruz ama koskoca Zonguldakspor kulübünün ne hallere düştüğünü de ibretle izliyoruz. Yetkililere de diyoruz ki, Allah aşkına bu takıma herkes sahip çıksın. Zonguldak şehrinin takımı Zonguldakpor veya Kömürspor hepimizin takımı ve gururudur. Bu kadar yerlerde sürünmesine göz yummak vicdanımıza dokunuyor.

El insaf diyoruz....