Kilimli’de şok! Ceset bulundu Kilimli’de şok! Ceset bulundu

Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından muhtaç vatandaşlara dağıtılan kömür torbalarının içinden taş çıkması, sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar, bekledikleri yardımın yerine taşla karşılaşmanın şaşkınlığını ve öfkesini dile getirirken, olayın hemen ardından sosyal medya üzerinden birçok paylaşım yapıldı.
Bazı vatandaşlar, "Vatandaşa taş dağıttılar! Şimdi o kapılara gidin oy isteyin... Hangi yüzle oy isteyecekler? Bu kış gününde bu insanlara yazıktır, günahtır" şeklinde tepkilerini dile getirirken, diğer birçok kişi de benzer duyguları paylaştı. Olayın açığa çıkmasının ardından, sosyal medyada hızla yayılan paylaşımların ardında binlerce insanın bu duruma isyan ettiği görüldü.
Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ise olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Çuvallara kimin taş koyduğuna yönelik herhangi bir açıklama şuana kadar söz konusu değil. Kömür dağıtımıyla ilgili yaşanan bu olumsuz durumun düzeltilmesi için ne gibi adımlar atıldı bilinmiyor.
Muhtaç vatandaşlara yardım amacıyla düzenlenen bu kömür dağıtımında yaşanan olumsuzluk, kamuoyunda büyük bir infiale neden olurken bazı vatandaşlar taş çıkan çuvalları yollara savurdu!

I M G 5894