Mart başından itibaren Türkiye Cumhuriyeti Devleti ölümcül virüs Koronayla büyük bir mücadele veriyor. Gelinen noktada ülke genelinde başarı grafiğinin yüksek olduğunu ve mücadelede dünya ülkelerine göre çok az kayıp verildiğini görmekteyiz.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Sağlık Bakanlığının bu büyük mücadelesi ve başarılı performansı dünyada hayranlıkla izlenirken üstüne üstelik sıkıntıda bulunan ülkelere yapılan sağlık yardımları takdirle karşılanıyor. Böylesine zor süreçten geçen ülkemizde yetkililerimiz maddi-manevi kayıplara rağmen Korana virüs belasını yok etmek için büyük bir gayret gösteriyor.

Kurallara uymak ve sosyal mesafeye riayet etmek hastalığa yakalanmamak için en doğru adım olarak gösterilirken kronik hastaların ve emekli nüfusunun çok fazla olduğu madenci şehri Zonguldak’ta çarşıya çıkan vatandaşlar maalesef sosyal mesafeye aldırış dahi etmeden “Bana bir şey olmaz” dercesine koronayı Tİ’ye almıyorlar.

ZBEÜ Hastanesi bir ilke imza attı! ZBEÜ Hastanesi bir ilke imza attı!

Fotoğrafı konuşturduğumuzda her zaman altı ısrarla çizilen “Sağlıklı kal evde kal, Sosyal mesafeyi koru” anlayışı şu fotoğrafa bakıldığında maalesef sınıfta kaldığımızın ispatı öyle değil mi? Bizde diyoruz ki, “Böyle olmaz Zonguldak”.

Sevdiklerimizin bir virüs sebebiyle aramızdan ebediyen yok olmasını istemiyorsak belirlenen kurallara uyalım. Aman ha biraz daha sabır ve Dikkat..Zonguldak…

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA

HABER: MUSTAFA EMEN