Borsa İstanbul A.Ş., 12 Ocak 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı bildirimde, İdeal Finansal Teknolojiler ve Danışmanlık A.Ş. (IDEAS) ve Kartal Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. (KARYE) hisselerinde meydana gelen olağandışı fiyat/miktar (ODFM) hareketine yönelik işlemlerin geçici olarak kapatıldığını açıklamıştı.

featured

Borsa İstanbul A.Ş. tarafından 12 Ocak 2024 Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan bildirimde Pay Sırasının İşleme açılması hakkında açıklama yapıldı.

Medyada Etik ve İlkeler, Basın Konseyi ve UNESCO işbirliğiyle Zonguldak'ta... Medyada Etik ve İlkeler, Basın Konseyi ve UNESCO işbirliğiyle Zonguldak'ta...

IDEAS.E Sırası İçin Açıklama:

  • Borsa tarafından talep edilen özel durum açıklamasının Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) duyurulmuş olması sebebiyle, IDEAS.E sırası saat 10:45'te işleme açılacak.
  • Açılış seansı 10:45-10:55 saatleri arasında gerçekleşecek ve 11:00’den itibaren Sürekli İşlem bölümünde işleme devam edilecek.

KARYE.E Sırası İçin Açıklama:

  • KARYE.E sırası için de Borsa tarafından talep edilen özel durum açıklamasının Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) duyurulmuş olması sebebiyle, KARYE.E sırası saat 11:00'de işleme açılacak.
  • Açılış seansı 11:00-11:10 saatleri arasında gerçekleşecek ve 11:15’ten itibaren Sürekli İşlem bölümünde işleme devam edilecek.

Borsa İstanbul'un açıklamaları, IDEAS ve KARYE hisselerinin yeniden işleme açılmasıyla ilgili önemli gelişmeleri yatırımcılara duyuruyor. Her iki şirketin özel durum açıklamalarının ardından, yatırımcılar ve piyasa takipçileri şirketlerin pay piyasasındaki performansını yakından izlemeye devam edecek.