Ancak Göynük'ün doğal güzellikleri de keşfedilmeyi bekliyor. İşte bunlardan biri de Sünnet Gölü Tabiat Parkı.

Doğanın Kalbinde Huzur: Sünnet Gölü

Sünnet Gölü Tabiat Parkı, Göynük'ün merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Temiz su kaynakları, karaçam ormanları ve muhteşem doğal manzaralarıyla ziyaretçilerine huzurlu bir ortam sunuyor. Her mevsim doğa turizmi sevenlerin uğrak noktası olan bu tabiat parkı, kalabalık şehir hayatından uzaklaşmak isteyenlere bir fırsat sunuyor.

A W197679 02

A W197679 03

Zengin Aktivite İmkanları

Sünnet Gölü Tabiat Parkı'na gelen ziyaretçiler, göl çevresinde yürüyüş yapma, piknik keyfi yaşama ve hatta kamp kurma imkanı buluyorlar. Hafta sonları ailesiyle birlikte Sünnet Gölü'ne gelen ziyaretçilerden Gökhan Karabatman, bölgenin sessiz ve temiz atmosferinden övgüyle bahsediyor. Ayrıca, piknik yapabilecekleri ve aileleriyle keyifli vakit geçirebilecekleri alanların bulunması da burayı tercih etmelerinde etkili oluyor.

A W197679 01

A W197679 05

Sessizlik ve Doğanın Güzelliği

Göynük'ün Sünnet Gölü Tabiat Parkı, temiz havası, sessizliği ve doğal güzellikleriyle her yaş grubundan ziyaretçiyi cezbetmeyi başarıyor. Bu doğal cenneti keşfetmek isteyenler için, Göynük'ün doğal ve tarihi zenginliklerini bir arada sunan bir destinasyon olduğunu söylemek yanlış olmaz.

A W197679 06

A W197679 07

Bolu'da dönel kavşak kazası! Bolu'da dönel kavşak kazası!

İHA

Bolu Haberleri