Müdürlük koltuğuna minik Karaelma oturdu... Müdürlük koltuğuna minik Karaelma oturdu...
  • Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanı ve bazı yönetim kurulu üyeleri kent adına çalışacağına ve yapılanların sosyal medyaları üzerinden duyuracaklarına adeta ‘Cadı avına’ çıkılmışçasına ortam gerildi.
 
  • Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan’ın ‘Teşkilatta hainler var’ sözlerine Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da destek vermişti. Son olarak da Ak Parti Zonguldak teşkilatının açıklamasında yer alan “Kırtıllı kuruşa kalem oynatan kalemşörlere, onlara malzeme verdiğini zanneden hainlere asla prim vermedik, vermeyeceğiz” sözü gruplaşmanın ayyuka çıktığını gösterdi.
 
  • Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ile Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan aynı safta bir grup, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve onu destekleyen yöneticiler ayrı grup olurken rüzgara göre tavır alacaklar da beklemeye başladı. Birbirlerini ‘Hainlikle’ itham eden Ak Parti içindeki gruplara Ak Parti Genel Merkezinin nasıl bir yaklaşım göstereceği merak ediliyor.