Zonguldak Karaelmas Köksal Kemal Stadında bitime 8 hafta kala saha zemininin futbola elverişsiz durumda olması münasebetiyle maçların Devrek’te oynanmasına karar verilmesinin ardından statta zemin çalışmalarına ağırlık verilerek eski haline döndürülmeye gayret ediliyor.

Stadın ve tribünlerin akıbetinin ne olacağı konusunda görüşünü aldığımız Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel zemin ile ilgili müjdeler verdi ve stat zemininin yeni sezona mutlaka yetişeceğini ve mükemmel bir duruma getirmek için çalıştıklarını ifade ederek çok yakında ihale edilerek yeni sezona sıkıntısız şekilde yetişeceğini ifade etti.

Yüksel, stadın tribünlerinin ne olacağı konusundaki sorumuz üzerine de bize verilen herhangi bir bilginin olmadığını ve Ankara’nın konu ile ilgili talimatını beklediklerini belirtti. Konunun hassasiyetini bildiklerini belirten Yüksel, bilgi kirliliği oluşmaması adına yetkililerin net bilgilerini beklediklerini ifade etti.

Bu arada, güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Zonguldak Kemal Köksal stadının gelecek sezonda yepyeni çimlerle kaplı maçlara hizmet vereceğini ve stadın da böyle kalacağı belirtilerek Zonguldak’a yakışır güzel bir stat için iki yer belirlendiğini ve Spor Bakanlığının karar aşamasında olduğu öğrenildi.

Mustafa Emen

Batı Karadeniz'in tarihine dair ilginç bilgiler... Batı Karadeniz'in tarihine dair ilginç bilgiler...