Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkana Nejdet Tıskaoğlu, Covid-19 nedeniyle ortaya çıkan ekonomik sıkıntı sebebiyle zor durumda kalan, İstanbul ve Zonguldak’ta yaşayan ihtiyaç sahibi hemşehrilerine destek olabilmek amacıyla “bir el de sen uzat” isimli başlattıkları kampanyada 6767 hedefine ulaşmanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Necdet Tıskaoğlu daha önce Zonguldak'a 5 tır gönderdiklerini belirterek, "Bu hafta itibariyle Alaplı ve Ereğli’ye gönderdiğimiz son tır ile kampanyamızı hedeflediğimiz sayı olan 6767’ye ulaşarak tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz." dedi. ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu şunları söyledi:

"Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren ve sosyal sorumluluk bilincine sahip bir yapı içinde olan derneğimiz olarak Çin’in Wuhan şehrinde başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 koronavirüs nedeniyle ortaya çıkan ekonomik sıkıntı sebebiyle zor durumda kalan, İstanbul ve Zonguldak’ta yaşayan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize destek olabilmek amacıyla “bir el de sen uzat” isimli kampanyayı başlattık. 500 adet koli hedefi ile çıktığımız bu yolda, çok güzel bir sinerji ile ve muhteşem bir ekip ruhu ile gece-gündüz canla başla çalışarak kampanyamızı büyüterek dernek sınırlarımızın ötesine taşıdık. Kampanyamız beklediğimizden de büyük bir ilgi ile karşılanarak 5000’i geçtiğinde projemizi bitirmeyip rutin bir seyirde devam ettirme kararı almış bu suretle sayı olarak güzel memleketimizin plakasını temsilen 6767 sayısına ulaşma arzusu içinde bulunduğumuzu ve bunun gerçekleşeceğine dair inancımızın sonsuz olduğunu belirtmiştik. Üyelerimiz, sevgili dostlarımız ve Almanya’da yaşayan gurbetçi hemşehrilerinizin desteği ile 6000 gibi ciddi bir rakama ulaşarak Zonguldak’a 5 tır dolusu kumanya göndermiş ve buna ek olarak İstanbul’da bulunan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize de destek vermiş bulunmaktayız. 
Bu hafta itibariyle Alaplı ve Ereğli’ye gönderdiğimiz son tır ile kampanyamızı hedeflediğimiz sayı olan 6767’ye ulaşarak tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimize el uzatmak için yürüttüğümüz, dört bir yandan gelen destek ve gösterilen muhteşem ilgi ile çığ gibi büyüyen kampanyamızda bu başarıya ulaşmamızda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Birlikte daha nice güzel başarılara imza atmak dileğiyle."

Duyan geldi! Kapış kapış gidiyor Duyan geldi! Kapış kapış gidiyor