Cumhur ittifakı ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Zonguldak’tan Milletvekili çıkaracaklarını iddia etti.

Zonguldak 1. Sıra adayı, aynı zamanda BBP Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve beraberinde 3. sıra Zonguldak Milletvekili adayı iş insanı Cengiz Konmuş, BBP Zonguldak İl Başkanı Nihat Şen, BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)’yi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler vererek 1. Vekil çıkaracaklarını iddia etti.

Sanat ve Bilim Etkinlikleri Zonguldak'ta Büyük İlgiyle Karşılandı… Sanat ve Bilim Etkinlikleri Zonguldak'ta Büyük İlgiyle Karşılandı…

Uysal, “Mümkün olduğunca fazla vatandaşlarımıza ulaşmaya gayret ettik. Belediye Başkanı yapmam sebebiyle çok hizmetlerim oldu herkes beni tanıyor ilgi ve alaka üst düzeyde. Olumlu geri dönüşler aldık. Ben bu yörenin evladıyım. Cumhur ittifakıyla birlikte hareket ettiğimiz için baraj sorunumuz yok. İnşallah yaptığımız bu çalışmaların karşılığını alacağız ve 1 Vekil çıkaracağımıza inanıyorum. Hayırlı olur sonucu merakla bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Ereğli Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde sık-sık görüştüğümüz Sayın Hüseyin Uysal ve diğer adaylara başarılar diliyorum. Haber-Yorum: Mustafa Emen.