Yılın ikinci yarısında asgari ücret ve emekli maaşlarına zam gelebilir! Görüşmeler başlıyor... Yılın ikinci yarısında asgari ücret ve emekli maaşlarına zam gelebilir! Görüşmeler başlıyor...

 

Roketsan bünyesinde 2022 yılı personel alımı iş ilanları açıklandı. Roketsan’da çalışmak için gerekli başvuru süreci ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Roketsan 2022 yılı başvuru ilanları yayımlandı. Roketsan iş başvurusu için açıklanan kadrolar belli oldu. 2022 yılı Roketsan personel alımı için Aday Mühendis, Gömülü Yazılım Mühendisi, Mekanik Tasarım Mühendisi, Elektronik Donanım Mühendisi, Proje Mühendisi kadroları açıklandı. İŞ İLANLARI KARİYER olarak gerekli tüm detaylar ve başvuru sürecini bu yazımızda bulabilirsiniz.

Roketsan 2022 yılı personel alımı branşları

Gömülü Yazılım Mühendisi alımı, Mekanik Tasarım Mühendisi alımı, Elektronik Donanım Mühendisi alımı, Proje Mühendisi alımı, Aday Mühendis alımı kadroları için 2022 yılı başvuru ekranı açıklandı. İşte kontenjanlara dair detaylar ve tüm başvuru şartları ve branşlar:

Gömülü Yazılım Mühendis alımı şartları

Elektrik/Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik-Haberleşme Mühendisliği ve Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği lisans, roketsan-personel.jpg

Mekanik Tasarım Mühendisi alımı şartları

Makina Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği,  Uçak Mühendisliği lisans,

Elektronik Donanım Mühendisi alımı şartları

Elektrik/Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik-Haberleşme Mühendisliği ve Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği lisans, Proje Mühendisi alımı şartları Makine, Elektrik-Elektronik, Mekatronik, Endüstri, Metalurji ve Malzeme, veya Havacılık ve Uzay / Uçak Mühendisliği lisans, Aday Mühendis alımı şartları Roketsan aday mühendis alımı için adaylarda aranan şartlar şu şekildedir: Üniversitelerin Makine, Elektrik Elektronik, Havacılık ve Uzay, Bilgisayar, Metalurji ve Malzeme, Kimya, Fizik Mühendisliği bölümlerinin 4. sınıflarında öğrenim gören adaylar başvuru yapabilir. T.C. Vatandaşı olmak, not ortalaması 4.00 üzerinden en az 3.00 olmak, ders programı haftada en az 1 gün Roketsan’ da çalışmaya elverişli olmak, iyi derecede İngilizce bilgisine (okuma, konuşma, yazma) sahip olmak, alanıyla ilgili güçlü teorik bilgiye sahip olmak ve/veya teorik bilgisini güçlendirmek konusunda istekli olmak, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek şartı var. Roketsan iş başvurusu 2022 nasıl yapılır? Roketsan personel alımına başvuru yapabilmek için adaylar başvurularını aşağıdaki başvuru ekranından hemen yapabilirler. Resmi başvuru ekranı üzerinden adayların Roketsan web sitesine kayıt olması, iş ve işlemlerini oradan takip etmesi gerekmektedir. Roketsan başvuru ekranı.