Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

‘Binlerce şehit vererek, yokluklar içinde büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyet’i gençlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur. Aynı ruh ve şuurun gençliğimize kazandırılması, milli geleceğimiz açısından büyük önem arz etmektedir. İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençlere verilen önemin de büyük bir göstergesidir.

bahsine

Sevgili Gençler…

Ülkemizi yeni ufuklara sizin fikirleriniz, sizin buluşlarınız, sizin düşünceleriniz, sizin azim ve kararlılığınız taşıyacaktır.

Sizlerin gözündeki ışıkta, her geçen gün güçlenen aydınlık Türkiye’nin geleceğini görüyor, elde edeceğiniz başarılarla her alanda lider ülke olma hedefine her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle böylesine anlamlı bir günü gençlerimize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın şehit ve gazilerini, isimsiz kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını can-ı gönülden kutluyorum.

 

CHP’den algı açıklaması! CHP’den algı açıklaması!