Dedeman Otel’de yapılan lansmana AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek,  AK Parti önceki dönem milletvekilleri Hamdi Uçar, Polat Türkmen,AK Parti önceki dönem İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, meclis üyesi adayları ve partililer yer aldı. 

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

ÇOKAKOĞLU; ‘ZONGULDAK ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ’

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “2017 bir milat başladı. Artık Zonguldak Belediyesinde hiç birşey eskisi olmayacak diyerek yola çıktık. Zonguldak şantiye alanına döndü. Zonguldak Merkez değil Cumhur ittifakı ile AK belediyeciliğin olduğu her yerde. 31 Martta halkımız bir değerlendirme yapacak. Dokunmayacak nokta bırakmayacağız. Ömer Selim Alan ve ekibiyle birlikte milletvekili olarak durmayacağız. Bu dönem yine belediye başkanımız koltuklarda oturtmuyor. Bize devamlı koşturma içerisinde çalıştırıyor. Bütün belediye başkanlarımızda azmi görüyoruz. Belediye Başkanımız gecesini gündüzüne kattı. Bunun için Zonguldak sevdası verekir. O da Ömer Selim Alan’da. Bize düşen kapı kapı dolaşmak. Amacımız gönüllere dokunmak olması lazım”dedi.

Avcı; ‘İNKILAP DENİLECEK HİZMETLER YAPTIK’

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, “Ülkemizle AK Belediyecilikle buluşmuş bütün belediyeler milletimizin gönlüne girdi. İnkilap denilecek projelere imza attık. Belediye Başkanımız olarak görüyoruz geçmişte yaptığı hizmetleri anlayacak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyerek anlatacak”dedi.

KOTRA; ‘BİZİM ADAYIMIZ ÖMER SELİM ALANDIR’

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra, “Genel Başkanımızın sizlere selamlarını getirdim. MHP’nin 245 belediye başkanı var. Biz ülkücüler ne kadar kıymetliyse Ömer Selim Alan’da bizler için o kadar kıymetli. Genel Başkanımızın imzası olduğu her yere gövdemizi koyarız. Bazı şeyler okuyoruz. Biz bunları çok iyi biliyoruz. Bizim Zonguldak’ta 24 tane adayımız var. İl Belediye başkanımızın yanında da Merkez İlçe Teşkilatıyla yanında. İl Başkanımızın gelemesi onun cenazesi için Yenice’ye geçti. Cumhur ittifakı et ile tırnak olmuştur. Belediye meclis üyesi pazarlığı yapıldığı bir ittifak değildir. Vatan millet sevdalıların kurduğu bir ittifaktır. Bizim adayımız Ömer Selim Alan’dır”dedi.

ÇAĞLAYAN; ‘KENDİLERİNE HAYRI VAR’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Biz büyük bir aileyiz. Burada Zeki Tosun var. Şimdide çok heyecan var. Bu işi bitireceğiz. O dönemde Merkez İlçe başkanıydım. Parti bir davaya sahip olmak çok kıymetli. Belediye Başkanımızın arkasında Cumhur ittifakı var. Milletvekilleri var. Önceki dönem il ve ilçe başkanları bar. Şimdikiler var. Kocaman bir aile var. Zonguldak gençleşti. Bunun sürekli devam etmesini istiyoruz. Milletimizin oyları ile seçilen Cumhurbaşkanımızın eline ihtiyacımız var. Muhalefetinde bir adayı var. Onların destekleyicisi kim. Başka bir destek istedikleri belediye başkanı. Sadece kendilerine hayrı var. Bu gittikleri başkanlar engelleniyoruz diyorlar. Bütün belediye başkanlarımız eşit pay alıyor”dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “5 yılda neler yaptığımızı anlatacağım. ZB nedir neler bizleri bekliyor, biz sizlerin hayallerine göre projelerimi dizayn ediyorum. 59 ayı geride bıraktık. Şimdi daha güçlüyüz. Bir farkınız daha var yaptıklarımız var. Artık bir karnemiz var. 10 yıl bir hizmet yapmayanlar gibi değiliz. 5 yıl boyunca şu bu demden sadece biz insanımıza emeğin emekçinin başkentine hizmetler olmaya gayret ettik. Bunu yaparken teşkilatımız vardı. Kadınlarınız gençlerimiz sizler vardı. İnşallah bir daha başaracağız. Muhtarları unutmam mümkün değil. Köy muhtarlarımız da yarımızdaydı. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Zoru Başardık. Zonguldak’ın geçmişidir. Tarihidir. Geleneğidir. Şifresidir. İnşallah daha da zorları başaracağız. Yapılamayanları yaptık. Yıkılamayan denilenleri yıktık. İnşallah daha da zorlarını yapacağız. 10 gün sonra ne olur onu da göreceğiz. ZB bundan sonra Zonguldak’ın şifresi olacak. Eski Zonguldak yeni Zonguldak”dedi.

Ardından Başkan Alan yapılan ve yapılacak projeleri anlattı.

Program yeni meclis üyelerinin tanıtılmasının ardından sona erdi.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan faciaya ilişkin açıklama! Deniz Yavuzyılmaz'dan Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan faciaya ilişkin açıklama!

Emre Can Bayram