Çiller parti kuruyor, Zonguldak’ta da... Çiller parti kuruyor, Zonguldak’ta da...

AK Parti Cumhur ittifakı adayı ve Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda “Bismillah” diyerek seçim startını verdi.

Selim Alan beraberinde İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, MHP İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Karali, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özipek’in bulunduğu toplantıda gazetecilere yaptıkları ve yapacakları icraatları anlatarak daha önceki açıklamalarında olduğu gibi yine aynı ifadeyi tekrarlayarak “Seçimi yüzde 60 oyla kazanacağız” dedi.

Başkan Gazeteciler

Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda kendisi hakkında yapılan eleştirilere de cevap veren Selim Alan konuşmasının bir bölümünde öyle bir müjde verdi ki, “Hayata geçireceğim müthiş bir projem var ve Zonguldak halkı bu projeyi gördüğünde havalara uçacak. Zonguldak halkından bir 5 sene daha görev istiyorum bu şehrin nasıl değiştiğini herkes görecek” diyerek herkesi heyecanlandırdı.

CHP’yi de eleştiren Başkan Alan, 10 sene kaldığı be şehirde ne yaptılar biz merkezi iktidardan tuttuğumuzu koparıyoruz. Tek gayemiz var o da Zonguldak şeklinde konuştu.

Birçok konuya açıklık getiren Alan, gazetecilerin sorduğu sorulara da açıklıkla cevap vererek birlikte çekilen hatıra fotoğrafından sonra mutlu bir şekilde seçim çalışmalarına ilk önce şehirliği ziyaret ederek başladı. Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen