Belediye tarafından geliştirilen bu yenilikçi çalışma, Başkan Kantarcı'nın sanal bir platformda canlandırılmasıyla dikkat çekiyor.

YABANCI DİLLERDE SESLENDİRİLEN MESAJLARLA DİKKAT ÇEKİYOR

Çaycuma Belediyesi Grafik Tasarım Birimi tarafından geliştirilen projede kullanılan yapay zeka, Başkan Kantarcı'nın Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, Almanca, Rusça ve Japonca dillerinde de seslendirdiği mesajlarla öne çıkıyor. Bu sayede ilçe, farklı dil konuşan izleyicilere etkili bir şekilde tanıtılabilecek.

CHP'de neler oluyor? Açıkladı, şimdi ne olacak? CHP'de neler oluyor? Açıkladı, şimdi ne olacak?

ÇAYCUMA'NIN GÜZELLİKLERİ VE KÜLTÜREL VURGULANIYOR

Başkan Kantarcı, video içerisinde Çaycuma ilçesinin güzelliklerini ve önemli noktalarını yabancı dilde izleyicilere tanıtırken, aynı zamanda ilçenin sosyal ve kültürel zenginliklerine vurgu yapıyor. Bu özel video aracılığıyla Çaycuma'nın uluslararası alanda daha geniş bir kitleye ulaşması hedefleniyor.

ÇAYCUMA BELEDİYE'SİNİN DİJİTALDEKİ ÖNCÜ PROJELERİNDEN BERİ

Çaycuma Belediyesi, modern şehircilik anlayışını benimseyerek sadece fiziksel değil, aynı zamanda dijital alanda da öncü projelere imza atıyor. Yapay zeka ile canlandırılan Başkan Bülent Kantarcı'nın özel sunumu, ilçenin kültürel mirasını ve turistik potansiyelini daha geniş bir kitleye tanıtma amacını taşıyor.

Aybüke Ünal