Adalet Bakanı Yılmaz Tunç geliyor! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç geliyor!
Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı ve aynı zamanda İmza Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olan Mustafa Emen, bir süredir yürüme sıkıntısı başta olmak üzere bir çok sorun yaşayan gazeteci Emen'e hidrosefali tanısı koyuldu.
Geçtiğimiz ay belinden 3 kere su alındıktan sonra Ankara Gazi üniversitesi'nde beyin emarı çekildi. Film 2 uzman doktor tarafından incelendi. İnceleme sonrasında beyin içerisindeki su tahliyesi yapan damar tıkalı olduğundan ameliyat kararı çıktı. Dün (14.03.2021) tarihinde Ankara Gazi Hastanesi'ne yatış yapan Başkan Emen, bugün öğleden sonra ameliyata alındı. Ameliyatın iyi geçtiği 2-3 saat gözlem altında tutulacağı öğrenildi.
Ameliyattan çıkan Başkan Emen, "Ameliyet başarlı geçti. Dua eden destek verem herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Şimdi odada dinleniyorum. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle" dedi.
Ameliyat nedeniyle İmza Gazetesindeki yazılarına bir süre ara verecek olan Mustafa Emen'e geçmiş olsun diler, bir an önce sağlığına kavuşup aramıza dönmesini dileriz.