Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Avni Çelik’i ziyaret etti.

    Başkan Bozkurt, Devrek Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine yeni atanan Dr. Avni Çelik’i ziyaret ederek, “Bu atamanın şahsınıza, milletimize ve Devrek’imize hayırlı, uğurlu olsun. Yeni görevinizde başarılıra diliyorum” dedi.

   Başkan Bozkurt’a ziyareti nedeniyle teşekkür eden Dr. Çelik, Devrek Devlet Hastanemizi hep birlikte ayağa kaldırmak, halkımıza sağlık alanında en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını, ifade etti.

    Başhekim Dr. Çelik, “Hastanemizi tanımaya çalışıyorum ama gördüğüm kadarıyla hastanemizin çok eksiklikleri var, hedefimiz bu eksiklikleri gidermektir. Şehrin bir emini olarak sizden de çok yardım isteyeceğiz. Belediye olarak bize şuana kadar bir çok yardımlarınız oldu, bundan sonra da sizi ziyaret ederek eksikliklerimizi size aktaracağız. Amacımız hastanemizi ayağa kaldırıp halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunacağız. Yani hastanemizin başta doktor eksikliklerini, alet edevat, personel eksikliklerini gidererek insanımızı başka hastanelere sevk etmeden burada dertlerine derman olmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

    Başkan Çetin Bozkurt da, halkın sağlığına büyük önem verdiklerine işaret ederek, “Elbette hastanemize daha önce nasıl sahip çıktıysak, katkı sunduysak bundan sonra da belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz.

Hastanemizin ayağa kaldırılması konusundaki düşüncelerinize destek vermeye, sizlerle işbirliği yapmaya hazırız. İnsanlarımızın bu kurumda tam tedavi alabilmeleri hususundaki girişim ve çalışmalarınıza desteğimiz tamdır. Bu vesileyle sizleri yeni görevinizde bir kez daha kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

ULUPINAR'IN MAHALLE TOPLANTISI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ ULUPINAR'IN MAHALLE TOPLANTISI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

   Başhekim Dr. Avni Çelik Başkan Bozkurt’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.