Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun asbestli ana su boru hatlarının değişiminde sona yaklaşıldığını ifade ederek, "Çalışmalar son sürat devam ediyor İnağzı Çamlık mahallesinden başlayarak Kiliml İlçesine kadar devam eden çalışmaların büyük bir kısmı tamamlanmak üzere." dedi.

4 bin 538 lira cezası var! Yenilemeyen yandı 4 bin 538 lira cezası var! Yenilemeyen yandı

Bu çalışmaları önceki gün Çamlık mahallesinde inceleyen Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'u çalışmalar esnasında gördük ve birlikte fotoğraf çektirerek eğerlendirmelerde bulunduk. Başkan Kamil Altun yıllardır değiştirilmeyen ana boru su hatlarının baştan sona yenileyerek Kilimli'nin bu sorununu kökten halletmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, vatandaşlarımızın biraz yollarda sıkıntı yaşadıklarını ancak gösterdikleri duyarlılıktan dolayı da teşekkür etti.

Başkan Kamil Altun, bu çalışmaların bitmesinden sonra da hemen asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını ve vatandaşların biraz daha sabrederek hep birlikte güzel bir Kilimli yapmaya gayret ettiklerini sözlerine ekledi. Altun, hizmetlerin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.