Kilimli’nin AK Parti’li genç Belediye Başkanı Kamil Altun, enerjisini sahaya yansıtınca güzel işler olmaya başladı.

Genç ve çalışkan Başkan Altun, göreve geldiğinden itibaren Kilimli’nin çehresini değiştirmek adına verdiği sözü yerine getirmek için öncelikli olan çalışmalara imza atmaya özen gösteriyor. Bunlardan en önemlisi de yıllardır değişmeyen ana su borularını yenilemeye başladı ve İnağzı Çamlık mahallesi girişinden başlayarak ilçenin önemli noktalarına kadar ulaştırılarak bu sorun kökten halledilecek.

Ayrıca bir diğer önemli konu ise, doğal gaz çalışmalarının geçtiği ana yolun ortasından geçen hattın yola verdiği bozukluğun her alanda kendini göstermesi, araçların yolda son derece zorlanması vatandaşların “Asfalt” çalışmalarını sabırla beklemesinden sonra Başkan Altun tarafından duyurulan asfalt çalışmaları müjdesi önemli bir hizmet olarak takdir görmeye başladı.

Kilimli limanının hemen yanında yer alan plajın berbat görüntüsünden yeniden modernize edilerek temizlenmesi, plaj içine kum dökülmesi, plaj girişine boydan boya istinat duvarı yapılarak merdiven yolla vatandaşların rahat bir şekilde sahile ulaşması, dinlenme oturma masalarının konulması, duş kabinlerinin ve tuvaletlerin yenilenmesi gerçekten Kilimli halkını mutlu ediyor. Hal böyle olunca da  Başkan Kamil Altun’un çalışmalarından övgüyle bahsediliyor.

Kentin göbeğinde büyük rezillik! Kentin göbeğinde büyük rezillik!

Bunun yanı sıra, park ve bahçe yenileme çalışmaları, hizmet alamamış mahallere parke yol döşenmesi, betonlama yapılması vs. gibi daha bir çok alanda yapılan hizmetlerin devam etmesiyle Kilimli önümüzdeki günlerde yaşanabilir bir ilçe olarak adından bahsettirecek.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, hizmetler geldikçe memnuniyet de artıyor, bizlerde bu hizmetleri yazarken mutlu oluyoruz ve Altun’a başarılar diliyoruz.

Fotoğraflar konuşursa: Haber Mustafa EMEN