Acılık’da yangın! Ekipler sevk edildi Acılık’da yangın! Ekipler sevk edildi

Ziyarette, Başkan Alan, CHP Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem'in Meşrûtiyet Mahallesi'nde bulunan seçim bürosunda partililerle bir araya geldi.

Partililerle İstişare ve Tanıtım

Başkan Alan, Meşrûtiyet Mahallesi'ndeki CHP Seçim Bürosu'nu ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında seçim bürosundaki atmosferi değerlendiren Başkan Alan, partililerle istişarede bulunarak, seçim sürecindeki hedeflerini paylaştı.

Tahsin Erdem Chp Akp (1)

Vatandaşlardan Destek Talebi

Ziyaretin önemli bir kısmında, Başkan Alan, seçim bürosundaki partililere ve seçmene seslenerek kendi adına oy istedi. Alan, projelerini ve hizmetlerini vatandaşlara anlatarak destek talebinde bulundu.

Cumhur İttifakı'nın Adayı Alan

Başkan Alan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhur İttifakı'nın Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak halkla buluşmaya önem veren Alan, vatandaşlarla diyalog kurarak kentte yapılacak hizmetlere dair beklentilerini anlamaya çalışıyor.

Tahsin Erdem Chp Akp (2)

Seçim Sürecinde İki Tarafın Dinamikleri

Meşrûtiyet Mahallesi'ndeki CHP Seçim Bürosu ziyareti, seçim sürecindeki rekabetin dinamiklerini gösteriyor. Her iki tarafın da mahalle sakinleri ve partililerle etkileşim kurma çabası, seçim atmosferini ön plana çıkarıyor.

Emre Can Bayram 

Zonguldak Haberleri