Mahsur kaldı, yardım istedi! İşte o ilginç anlar Mahsur kaldı, yardım istedi! İşte o ilginç anlar

Bartın Üniversitesi'nin başarılı Rektörü Orhan Uzun, gençleri projeleriyle birlikte düzenlenecek olan festivalde bulunmaya davet ediyor. Üniversitenin resmi hesaplarından paylaşılan videoda konuşan Rektör Uzun, gençlerin Türkiye'nin geleceğinde önemli bir rol oynayacaklarını belirterek, ülkeye katkıda bulunmalarını ve kendi gelecekleri için festivale aktif katılım sağlamalarını istedi.

Rektör Uzun, gençlerin yaratıcılığına ve vizyonuna güvenerek, Türkiye'nin yüzyılına damga vuracak projeleri festivale getirmelerini istedi. Video çağrısında gençleri cesaretlendiren ve projelerini paylaşmaya davet eden Uzun, üniversite olarak gençleri destekleyip teşvik etmek adına festivalin önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Festivalin gençler için bir platform olduğunu belirten Rektör Uzun, gençlerin farklı disiplinlerden geleneksel ve yenilikçi projelerini bir araya getirerek, birbirinden değerli deneyimler edinmelerini sağlayacaklarını ifade etti. Gençlere seslenen Rektör Uzun, üniversite olarak her türlü desteği vereceklerini ve gençlerin projelerini geleceğe taşımalarına yardımcı olacaklarını belirtti.

Festivalin, gençlerin potansiyellerini keşfetmeleri, öğrenmeleri ve paylaşmaları için bir fırsat olduğunu belirten Rektör Uzun, gençleri bu heyecanlı etkinlikte bulunmaya davet ederek, Türkiye'nin büyük hedeflerine birlikte yürümeye çağırdı.

Rektörü Orhan Uzun şu sözlerle çağrıda bulundu;

"Sevgili gençler, Bartın Üniversitesi olarak bizimde paydaşı olmaktan gurur duyduğumuz dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2024'e başvurular devam ediyor. Bu yıl Türkiye'nin kadim şehirlerinden Adana'da gerçekleştirilecek olan bu dev organizasyonda yine yüzbinlerce yenilikçi fikir yarışacak, milyonlarca bilim ve teknoloji tutkunu bir araya gelecek. Haydi sende bu dev festivaldeki yerini al. Türkiye yüzyılında milli teknoloji hamlesine sunduğun katkıyla ben de varım de. Farklı kategorilerde dünyanın en büyük teknoloji yarışmalarının düzenleneceği festivale katılmak yerli milli ve özgün projelerle geleceğe iz bırakmak için 20 Şubat'a kadar vaktin var. Çünkü gelecek sensinve sen geleceksin diye biz de TEKNOFEST'teyiz."