Meteorolojiden sarı kodlu uyarı! Zonguldak'ta sel tehlikesi! Meteorolojiden sarı kodlu uyarı! Zonguldak'ta sel tehlikesi!

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Gölbucağı Mahallesinde fidanlık olarak bilinen alanın Millet Bahçesi olarak düzenlenmesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun görüldüğünü belirterek, Bartın şehir merkezinin tam ortasında halkımızın nefes alabileceği Bartın’a prestij kazandıracak bu önemli projeyi Bartın’a kazandırmak için iş ve işlemleri başlattıklarını söyledi.


Bartın Millet Bahçesi olarak düzenlenecek alanın Bartın şehir merkezinin tam orta yerinde yeni Adliye Sarayı, yeni yapımına başlanan Merkez camii, belediye, valilik, Çevre şehircilik Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü başta olmak üzere stadyum gibi kamuya ait çok sayıda tesise komşu ve şehirde yaşayanların yürüme mesafede ulaşabileceği bir konumda olacağını belirten Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valiliğimizin müracaatı sonrasında kendisinin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yaptığı görüşmenin ardından Bakanlıkça yapılan incelemenin sonucunda projenin uygun bulunduğunu söyledi.


Milletvekili Tunç, Bartın Gölbucağı Mahallesinde fidanlık olarak bilinen alanın TOKİ Başkanlığınca Millet Bahçesi olarak düzenlenmesi ile ilgili işlemlerin yürütülmesi için Milli Emlak Genel Müdürlüğünden Bartın İl Özel İdaresine tahsisinin gerçekleştirilmesinin ardından ihale sürecinin başlayacağını belirtti.