Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)'de şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Spor Basket 67, Süper Lig'e çıkma yolunda ligin son 6 haftasına 46 puanla lider girdi.

Baş Antrenörü Barış Güney, Botaş Gelişim maçı öncesinde yapılan son antrenmanın ardından Zonguldak halkını maça davet etti.

Barış Güney, "Biliyorsunuz ki artık ligin son 6 haftasına giriyoruz. 6 da 6 yaparsak da şampiyon olarak çıkacağız. Pazar günü yarın saat 16:00'da Site Spor Salonu'nda oynanacak Botaş karşılaşmasına bütün Zonguldak halkını davet ediyorum. Burası artık hem çocuklarla, hem ailelerle, bir bütün haline geldi. Bu salonu tam anlamıyla doldurmalı ve takımımıza destek olmalıyız. Sizlerden gelen desteğe ihtiyacımız var lütfen, sizi bekliyoruz." dedi.

Zonguldak Spor Basket 67 ile Botaş Gelişim 18 Şubat 2024 Pazar günü (Yarın) saat 16:00'da Site Kapalı Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Kdz.Ereğli Belediyespor taraftarlarından “Satılmış Ankara” tezahüratı! Kdz.Ereğli Belediyespor taraftarlarından “Satılmış Ankara” tezahüratı!

Emre Sezer