MHP Zonguldak teşkilatındaki gelişmeler yallırın partiye vermiş MHP'lileri de çileden çıkardı. Yıllarca yönetimde de görev yapan ve partinin önde gelen isimlerinden olan işadamı da Niyazi Kıransoy'a yapılanın büyük bir haksızlık olduğunu belirtip, "Hamdi Ayan, elini MHP üzerinden çekmeli" dedi.

Zonguldak'ta açlıkla mücadele! Domuzlar şehre indi Zonguldak'ta açlıkla mücadele! Domuzlar şehre indi

MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy'un görevden aldırılması sürecinde Hamdi Ayan'ın başrolde olduğunu ifade eden partili, "Niyazi Kıransoy başkanımız hakkından 17 tane düzmece dosya düzenlenmiş. Niyazi Başkanın ülkücülügü, dürüstlüğü ve dava adamlığına kimse laf edemez. Siyasi çıkar uğruna yapılanları Niyazi başkanımız da MHP de haketmiyor" dedi.

 

Hamdi Ayan'ın Niyazi Kıransoy'un MHP il başkanlığına gelmesini engellemek için iftiralar atılıp görevden aldırdığını söyleyen partili, "Hamdi Ayan, akrabası olan ve kukla gibi kullandığı Varol Demirköse'nin gitmemesi için böyle bir operasyon çekti. Niyazi Kıransoy gibi dava adamını harcanması partiye de yakışmadı, Hamdi Ayan'a da lakışmadı. Hamdi Ayan, hala partiyi yönetmek istiyor. MKYK üyesi olmak için ve seçimlerde kendisi ne derse onun yapılması için zemin hazırlıyor. Hamdi Ayan, partiyi, davayı seviyorsa elini MHP üzerinden çekmeli" dedi.