Kurban Bayramının birinci günü ziyaret ettiğim birkaç akraba evinde ikram edilen tatlı, pilav, kavurma gibi yiyecekleri abartmadan yedim. Son 15 yılda rafine şeker içeren...

Kurban Bayramının birinci günü ziyaret ettiğim birkaç akraba evinde ikram edilen tatlı, pilav, kavurma gibi yiyecekleri abartmadan yedim. Son 15 yılda rafine şeker içeren yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyordum. Sanırım bünyem artık şekere hiç direnemez oldu.

Akşam üzeri ayak tabanlarım şiddetli yanmaya başladı. Beden sıcaklığım arttı. Halsizleştim. İki gün evde kendime gelmeye çalıştım. Sadece Aspirin yutup karışık bitki çayı içtim. Üçüncü gün daha fazla eziyet çekmeyeyim diye devlet hastanesinin acil servisine gittim.

“Ayak tabanı yanması, yüksek ateş, halsizlik, idrar yaparken yanma” oluyor dedim. Hekim idrar tahlili talep ettim. Tahlil sonucuna göre bir ilaç vermedi. Sadece serum verilip yollandım.

Ertesi gün aynı sorunlar hafifleyerek devam etti. Video yayınlayan bilindik siteye girdim. “Ayak yanması” ile ilgili 10 kadar videoyu izledim.

Sonuçta ekmeği, pilavı, çok şeker içeren tüm meyveleri, makarnayı, patatesi, mısırı bırakırsam düzelme olur kanısına vardım. 5 gündür şekerli hiçbir şey yemedim. Her gün 500 gram kadar kilo düşüşü de olmaya başladı.

20 yıldır bedenimde fazla olan 20 kiloluk yağı bir türlü yok edemiyordum... Bir hafta içinde yağlar erimeye başladım. 30-40 gün boyunca şekerli şeylerden uzak durup sonuca bakacağım.

Özellikle linkteki film (www.fullhdfilmizlesene.pw/film/that-sugar-film-izle-fhd) çok öğretici oldu.

Ali Özdemir

0505 220 83 85

www.aliozdemir.net

18.07.2022