1 haftadır kayıp olan üniversite öğrencisi bakın nerede ortaya çıktı! 1 haftadır kayıp olan üniversite öğrencisi bakın nerede ortaya çıktı!

25 Mart Cumartesi günü saat 10:00 ile 16:00 arasında Zonguldak, Alaborina Restoran'da Ak Parti Temayül Yoklaması gerçekleştirildi. 977 üyenin oy kullanma yetkisi bulunduğu ve %80 katılım ile sonlanan Temayül Yoklamasının ardından Zonguldak Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı, paylaşımda bulundu.

  Gerçekleştirilen temayül yoklamasının huzur, sükunet ve kaynaşma havasında geçtiğini belirten Avcı, milletvekili aday adaylarını medeni cesaretinden ötürü taktir etti.
Zonguldak Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı, ''Milletvekili adaylığı tespitine gelen merhalelerden biri olan temayül yoklaması çalışmamızı huzur, sükunet ve partili kardeşlerimizin birbirleri ile kaynaşma havası içerisinde, Ak Partimize yakışacak şekilde gerçekleştirdik'' dedi.  
Sözlerine devam eden Avcı, ''Benimde Ülkem ve Şehrim adına söyleyeceklerim var, aday adayı olma medeni cesaretini göstermiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz'' diyerek milletvekili aday adaylarını taktir etti.
Başkan Avcı, Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Ak Parti MKYK üyeleri Hasan Sert, Behiye Eker, Ahmet Kılıç, Orhan Atalay'a ve temayül yoklamasına katılan herkese teşekkürlerini ileterek;  ''Temayül yoklamamızın öncelikle ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.'' dedi.
Zonguldak Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı'nın Paylaşımı;
''TEMAYÜL YOKLAMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK
Milletvekili adaylığı tesbitine giden merhalelerden biri olan temayül yoklaması çalışmamızı, huzur, sukûnet ve partili kardeşlerimizin birbirleri ile kaynaşma havası içerisinde, Ak Partimize yakışacak şekilde gerçekleştirdik.
Benimde Ülkem ve Şehrim adına söyleyeceklerim var, benimde bir fikrim var diyerek, aday adayı olma medeni cesaretini göstermiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.
Yine Temayül yoklaması için, Genel merkezimizin ilimize görevlendirdiği, MKYK üyemiz, 25. ve 26. dönem İstanbul M. Vekilimiz Sn. Hasan Sert’e, MKYK üyemiz Sn. Behiye Eker’e, Bursa M. Vekilimiz Sn. Ahmet Kılıç’a, Ardahan M.Vekilimiz Sn. Orhan Atalay’a ve Temayül yoklamasında oyunu kullanmak üzere salonumuza teşrif eden tüm dava kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.
Temayül yoklamamızın öncelikle ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.'' şeklinde.