Zonguldak'ta Influenza Virüsü Alarmı! Bayramınız zehir olabilir! Zonguldak'ta Influenza Virüsü Alarmı! Bayramınız zehir olabilir!
  Zonguldak genelinde 01-15 Mart 2022 tarihleri arasında "ARANAN ŞAHISLARIN YAKALANMASI" çalışmalarında;               ASAYİŞ suçlarından (47) NARKOTİK suçlarından (2), KAÇAKÇILIK suçlarından (1) olmak üzere (97) ayrı suçtan aranmakta olan (50) şahıs yakalandı.               Zonguldak İl Merkezi ile Alaplı, Çaycuma, Devrek, Ereğli, Gökçebey, Kozlu ve Kilimli ilçelerimizde yakalanan bu şahıslardan;
  • 0-5 yıl arası (19) şahıs,
  • 5-10 yıl arası (2) şahıs,
  • 10 yıl üzerin (3) olmak üzere toplam (24) şahıs TUTUKLANARAK Cezaevine teslim edilmiştir.
               Bu şahıslardan 5 yıl ve üzeri hapis cezasıyla aranıp yakalananların bilgileri aşağıya çıkartılmıştır: 1- (S.P.)  Bilişim Sistemlerinin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık- suçundan 14 yıl 11 ay, 2- (H.B.) Dolandırıcılık suçundan 11 yıl 14 ay 30 gün, 3- (G.A.) Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı suçundan 10 yıl 10 ay, 4- (T.Ö.) Hırsızlık- Başkalarına ait Banka Hesaplarıyla İlişkilendirerek Sahte Banka veya Kredi Kartı Üretme, Satma vb. suçundan 9 yıl 5- (F.B.) Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama suçundan   6 yıl 3 ay hapis cezaları alarak TUTUKLANMIŞLARDIR.               Zonguldak genelinde halkımızın huzuru için aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilecektir.