Acılık’da yumruklar konuştu! Acılık’da yumruklar konuştu!

 Ancak gönüllülerin yardımıyla Kocaoğlan için yürüteç alındı, ve köpek yeniden hayata tutundu.

Olay geçen Ekim ayında Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli ile gönüllüler tarafından beslenen Kocaoğlan isimli sokak köpeğine bir araç çarptı. Belinden aşağısı felç kalan köpek için gönüllüler tarafından bağış toplandı ve bir yürüteç alındı.

Araba Çarpması Sonucu Felç Geçiren Köpeğe Hayvan Severlerden Yardım Eli.. (4)

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Önder Keskin, köpeği tedavi etmek için İstanbul'a götürdüklerini ve felç olduğu belirlendikten sonra Zonguldak'a geri getirdiklerini söyledi. Köpeğin durumuyla ilgili olarak, "Felç kaldıktan sonra tedavisi için çok mücadeleler verdik. Halen de veriyoruz. Kaza geçirdikten sonra İstanbul'a gönderdik. İstanbul'da tam anlamıyla bir tedavi olamadı. O süreçte de orada çok mutsuzdu. Gönlümüz elvermedi. Gönüllü arkadaşlarımız, Kilimli Belediyemiz desteği ile bu canımızı buraya getirdik" dedi.

Araba Çarpması Sonucu Felç Geçiren Köpeğe Hayvan Severlerden Yardım Eli...1

Yürüteçle tekrar hareket edebilen Kocaoğlan, gönüllülerin ve hayvanseverlerin desteğiyle yaşam mücadelesine devam ediyor. Keskin, "Bu haliyle de olsa mutlu. Eskisine göre daha mutlu. Daha neşeli. Tabi bu gönül işi. Biz severek yapıyoruz. Burada yaptığımız çalışma örnek oldu. İnsanlar gelip bakıyor, teşekkür ediyor. Çocuklar seviyor. Bir canın hayata bağlanmasını, bu şekilde çaba ile örnek olduğunu düşünüyorum. Mutluyuz. İnşallah elimizden geldiğince bakmaya, beslemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Araba Çarpması Sonucu Felç Geçiren Köpeğe Hayvan Severlerden Yardım Eli.. (1)

Araba Çarpması Sonucu Felç Geçiren Köpeğe Hayvan Severlerden Yardım Eli.. (5)

HABER MERKEZİ