Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Şube Başkanı   Enes  Şenol  ve Yönetim Kurulu Üyeleri ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle Zonguldak Müftüsü Aşır DURGUN’u ziyaret etti.

Batı ve Orta Karadeniz'de plankton patlaması! Deniz turkuaza döndü, şimdi ne olacak? Batı ve Orta Karadeniz'de plankton patlaması! Deniz turkuaza döndü, şimdi ne olacak?

                AGD Şube Başkanı Enes ŞENOL; Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Sayın Aşır DURGUN’un şahsında tüm din görevlilerimizin haftasını kutladıklarını belirtirken, din görevlilerinin toplumumuzun bilinçlendirilmesi,hurafelerden arındırılmış bir din anlayışının vatandaşlarımıza sunulması noktasında çok önemli bir vazife üslendiklerini ve sorumluluklarının büyük olduğunu ifade etti. Bu konuda tüm din görevlisi arkadaşlarımıza başarı ve kolaylık dileklerinde bulundu.

                Zonguldak Müftüsü Aşır DURGUN da ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı Anadolu Gençlik Derneği’ne teşekkür etti. Din hizmetlerini yürütme noktasında tüm din görevlilerinin sorumluluklarının  bilincinde olduklarını ve dini konularda halkımızın en doğru şekilde bilgilendirilmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti.

                Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Enes ŞENOL, İl Müftüsü Aşır DURDUN’a derneğin aylık dergisini ve çeşitli kitaplar hediye etti.