Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan tecrübeli file bekçisi Altay Bayındır, yeni takımıyla ilk maçına UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray karşısında çıkacak.

TEN HAG'DAN ALTAY'I ÖVDÜ
Manchester United teknik direktörü Ten Hag, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci haftasında karşılaşacakları Galatasaray maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında Altay Bayındır için “Altay'ı çok yoğun takip ettik, hem İngiliz futboluna hem de Manchester United'a uyum sağlayacak yeteneklere sahip olduğunu düşünüyoruz. Onu kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Altay’ın çok iyi bir kaleci olduğunu biliyorum. Ne kadar iyi olduğunu idmanlarda gördüm. Kendini ispat etti. Zamanı geldiğinde gerekli şansı kendisine vereceğiz.”

“GALATASARAY İLE KARŞILAŞACAK OLMAK DEĞİŞİK BİR DUYGU”
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci haftasında karşılaşacakları Galatasaray maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Altay Bayındır: "Galatasaray ile karşılaşacak olmak güzel ve değişik bir duygu. Sen de ülkeni temsilen dünya çapında büyük bir camianın oyuncususun. Onların buraya gelecek olması güzel bir duygu. Ben de onları misafirperver şekilde onları karşılayacağım. Tabii ki benim renkleri uğruna savaş verdiğim bir takım var ve benim için çalıştığım yer önemli. Ama ülkemin takımının oyuncuları benim için değerlidir. Ayrım yapmam, hepsinin başımın üstünde yerleri var. Ama biz de kazanmak için mücadele edeceğiz."

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, başarı dolu bir dönemi taçlandırdı! Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, başarı dolu bir dönemi taçlandırdı!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'e konuk olacağı mücadele bu akşam 22:00'da başlayacak.