ALMANYA’NIN DORMAGEN ŞEHRİNDE ZONGULDAK BEYCUMA’LI KOCAALTINKAYA AİLESİNE GENÇLİK DAİRESİ, JUGENDAMT ZÜLMÜ 

Almanya’nın Dormagen şehrinde yaşayan Zongaldak’ın Beycuma beldesinden Sertan ile Berna Kocaaltınkaya ailesinin 4 yaşındaki oğlu Kuzey Davut ve 1.5 yaşındaki oğlu Yakup Cemal, hastanede iken bir doktorun verdiği rapor sonucu Gençlik Dairesi (Jugendamt) tarafından ellerinden alındı.  

Kocaltınkaya ailesinin kamuoyuna verdiği bilgiye göre; çocukları Yakup Cemal, evde koltuğun üzerinde otururken masanın üzerinden yere düşüp kolunu kırınca hemen hastaneye götürdükleri, çocuğa hastanede muayene eden doktor tuhaf sorular sorunca, anne Berna Kocaaltınkaya’nın doktorla tartıştığı ve sonra sorumlu doktor, muayene sonucunda bu tarz bir kırılmanın anne tarafından yapıldığına dair kasıtlı bir rapor düzenlediği ve bunun üzerine Gençlik Dairesi’ni (Jugendamt) devreye soktuğu, belirtilmekte.  

Ayrıca, Gençlik Dairesi iki hafta boyu aileye ve çocuklara baskı yaptıktan sonra, polis eşliğinde hastaneye gelerek çocuklara el koyduğu, belirtilmekte. 

MHP  Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra, "3 Mayıs Milliyetçiler Günü"nü mesajıyla kutladı... MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra, "3 Mayıs Milliyetçiler Günü"nü mesajıyla kutladı...

Kocaaltınkaya Ailesi, bir an önce çocuklarının kendilerine geri verilmesini istiyor. Bu konuda kamuoyundan, STK’lardan da destek bekliyor!