Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de 1 puanla şampiyonluğu Alaplı Belediyespor’a kaptıran Akınspor kulüp başkanı Akın Katı 24 Nisan tarihinde doktorunun tavsiyesiyle sahalarda artık bedenen olmayacağını açıklamıştı.

İmza Gazetesi olarak Akın Katı’nın açıklama yaptığı gün bizde ÖZEL HABERlogosu ile Akınspor’un Ereğli Belediyespor’un başına geçeceğini belirtmiştik. Akın Katı’nın Ereğli Belediyespor kulübü ile isminin anılabilmesi için Akınspor kulüp başkanlığı görevinden istifa ettiğini yazdık. Yaptığımız bu haber sonrası olayın muhatabı olan Akın Katı tarafından da haberimiz yalanlamadığı gibi Sayın Akın Katı’nın istifa etmesinin üzerinden henüz daha 2 hafta geçmeden bu seferde Ereğli Belediyespor kongre kararı aldı.

18 Mayıs’ta yapılacak olan Ereğli Belediyespor kongresi öncesi Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, bugün beraberinde, Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş ve Akınspor Onursal Başkanı Akın Katı ile birlikte Ereğli Belediyespor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sayın Halil Posbıyık’ın yaptığı bu açıklamada ise yaptığımız “ÖZEL HABER” doğrulanırcasına Ereğli Belediyespor’da, Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş’un ve As Başkan olarak Akın Katı’nın tam yetkili olduklarının altı çizildi. Kongre öncesinde kibarca kulübün başına Akın Katı’nın tam yetkili olarak getirildiği resmi ağızdan da açıklanmış oldu.

24 Nisan tarihinde “ÖZEL HABER” haber logosu ile yaptığımız ve Ereğli’deki spor muhabirlerini dahi böyle bir olayın imkansız olarak telaffuz ettiği bu durum için hedefi tamda on ikiden vurmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Edinmiş olduğumuz istihbaratın ne kadar güçlü ve sağlam olduğu yaptığımız haberin üzerinden iki hafta geçmeden resmi kaynaklarca açıklanması da habercilik başarımızı perçinlemiş oldu.

İŞTE, 24 NİSAN TARİHİNDE AKIN KATI’NIN YAPTIĞI O AÇIKLAMA:

”BEDENEN ARTIK SAHALARDA YOKUM”

8 ay önce sezonun ilk idmanında söylediklerim, dün gibi aklımda; “Emek vermeden, mücadele etmeden başarı olmaz.” Emekte verdik, mücadelede ettik.

Yüksek bütçeli Belediye takımları ile saha içinde (!) sonuna kadar mücadele eden bir mahalle kulübü için; şampiyonluk 1 puanla kaçmış, Play-Off finaline kalınsa da, şampiyonluğun dışındaki tüm sonuçlar başarısızlıktır.

Sezonun tüm sorumluluğu da şahsıma aittir. Sezon başında emek ve mücadele söylemimin dışında, “Daha çok acı çeken, şampiyon olur.” İfadesini de kullanmıştım.

O gün acıdan kastettiğim; sezonun kırılma maçlarından birinde 1-0 geride iken faul gerekçesi ile nizami golümüzü vermeyen, net penaltımızı görmezden gelen, oyuna ağırlığımızı koyduğumuz bölümde ise sarı kart çıkardığı rakip oyuncunun daha önce sarısı var mıydı, yok muydu sorusuna 7-8 dakika cevap arayan ve bu sırada rakip den daha fazla oyunu soğutan hakemin bize çektireceği acı elbette ki değildi (!)

Anlayacağınız maçtan bir hafta sonra sindirime iyi gelen manda yoğurdu yerken kameralara poz veren hakem, bizimde 1 senemizi o maçta yedi (!)

Play –Off ilk maçında rakibin oyuncumuza ceza sahası içindeki müdahalesi sırasında çıkan sesi, Meydanbaşı esnafı duyarken, sahadaki hakemin duymaması ve net pozisyonda penaltıyı vermemesi sezonun en net hakem hatasıydı ve ne tesadüf ki buda Akınspor’un aleyhine bir karardı. Bu sezon şampiyon olamadık, ama aile olduk.

Sezon boyunca bizimle olan Akınspor sevdalılarına, bizi son ana kadar destekleyen taraftarlarımıza ve Ereğli halkına sonsuz teşekkür, sezon boyunca sürekli Akınspor’un aleyhine algı yaparak egolarını besleyen ama karakterini aç bırakan içi boşları da tıpkı hakkımızı yiyenler gibi Allah’a havale ederken;

Yaşanan olayların stresinin tetiklediği sağlık sorunlarımı dikkate alarak, doktorumla birlikte aldığım karar neticesinde spordan bedenen uzaklaşıyorum. Maddi ve Manevi olarak her zaman Akınspor'un ve diğer bütün amatör takımların yanında olduğumu da kamuoyunun bilgisine sunuyorum. AKIN KATI AKINSPOR ONURSAL BAŞKAN

İŞTE, 24 NİSAN TARİHİNDE İMZA GAZETESİ OLARAK YAPTIĞIMIZ ÖZEL HABER:

AKIN KATI KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR BAŞKANI MI OLUYOR? ÖZEL HABER

“Yaşanan olayların stresinin tetiklediği sağlık sorunlarımı dikkate alarak, doktorumla birlikte aldığım karar neticesinde spordan bedenen uzaklaşıyorum.” diyen Akınspor Onursal Başkanı Akın Katı doktor tavsiyesi ile futboldan çekildiğini söyledi.

Maddi ve Manevi olarak her zaman Akınspor'un ve diğer bütün amatör takımların yanında olmaya devam edeceğini de belirttiği konuşmasında özellikle hakem hatalarının kurbanı olduklarının da altını çizdi.

Yüksek bütçeli belediye takımları ile mücadele etmenin zor olduğunun da altını çizen Akınspor Onursal Başkanı Akın Katı’nın bu açıklamasının şifreleri yazının tümünde gizli!..

Katı’nın açıklamasının tümü dikkatli okunduğunda sonraki hamlesinin ne olacağı da aşikar!.. “Ne yaparsanız yapın yüksek bütçeli belediye takımları ile saha içinde mücadele ettik ve şampiyonluğu 1 puanla kaybettik!..” diyen Akın Katı’nın şimdiki hamlesinin bir belediye kulübü takımının başına geçmek olduğu edindiğimiz bilgiler arasında!..

O zaman akıllara şöyle bir soru geliyor. Peki, bu belediye takımı hangi belediyenin takımı olabilir?

Yine kendi takımı gibi şampiyonluğu kaçıran ve Bölgesel Amatör Lig’de 5. Grup’ta sezonu 2. Olarak bitiren Kdz. Ereğli Belediyespor olabilir mi? Neden olmasın!..

İstihbarat ekibimizin ulaştığı bilgiler arasında olan bu bilgiyi spor severlerle ilk kez biz paylaşıyoruz. Bir sonraki hamleye ulaşmak adına ilk hamlesini yapan ve istifasını açıklayan Akın Katı, “Spora gönül vermiş bir insan olarak Ereğli sevdamızı bilenlerin yoğun isteği üzerine Kdz. Ereğli Belediyespor kulüp başkanlığı teklifini kabul ettim. Ereğlimizin takımını 3.Lig’e çıkarmak istiyorum.” açıklamasını da çok yakın zamanda yapması bekleniyor.

5 MAYIS TARİHLİ HALİL POSBIYIK’IN RESMİ AÇIKLAMASI ÖZEL HABERİMİZİ DOĞRULAMIŞ OLDU!.. İŞTE, AKIN KATI’NIN EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA TAM YETKİLİ OLDUĞU O AÇIKLAMA:

Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, 18 Mayıs’ta yapılacak Belediyespor kongresi öncesi, Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş ve Akınspor Onursal Başkanı Akın Katı ile birlikte açıklama yaparak Kdz. Ereğli Belediyespor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TFF karar vermek için neyi bekliyor? TFF karar vermek için neyi bekliyor?

Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş’un ve As Başkan olarak Akın Katı’nın tam yetkili olduklarını belirten Başkan Posbıyık “Belediyespor’da 12 branşta 980 lisanslı sporcunun olduğunu belirterek herkesin maddi manevi desteğine ihtiyacımız var. Hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Posbıyık yaptığı açıklamada şunları söyledi:

KONGRE 18 MAYIS’TA…

Değerli hemşehrilerim, değerli spor camiası; Mayıs ayının 18’inde spor kulübümüzün kongresini yapacağız. Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü bu bölgenin en büyük kulübü. Sadece erkek futbol takımı değil, yanında kadın futbol takımı da dahil olmak üzere 12 branş 980 lisanslı sporcu yer alıyor.

Bu sene Halil Bozkuş’un da aramıza katılması suretiyle büyük bir performans yakaladık. Ancak, arzu ettiğimiz neticeye ulaşamadık. Bu seneyi ikincilikle bitirdik. Şimdi, yeni bir hamleye geçiyoruz. Kdz. Ereğli Belediyespor camiasının yakından tanıdığı, benim de akrabam, Akın Katı‘yla da görüşmelerimizi yaptık ve aramıza katılması için onun da onayını aldık.

BAŞKAN BENİM; YETKİ BOZKUŞ VE AKIN’DA

Şu anda Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü’nün Başkanı olarak görevime devam ediyorum. 2. Başkan olarak Halil Bozkuş, As Başkan olarak ise Akın Katı takımı götürecekler, onlara tüm yetkimi verdim. Yönetim oluşması için, maddi unsurların ortaya çıkarılması için, aynı zamanda belediye olarak biz de onlara destek olmak için ortak paydada anlaştık. Futbolcu seçimi, yönetim kurulunun oluşturulması konularında kendilerine tam yetki verdim. Bu sene amacımız bu ligi en önde bitirmek. Ereğli halkının büyük bir aşkla, futbol takımının 3. Lige çıkmasını arzu ettiğini sahadaki hareketliliklerden görüyorum. Kalabalıklar bunu bize gösteriyor.

DAHA ÖNCE YAPTIĞIMIZ ÖZEL HABER...