Ekipler intihara kalkışacak şahsın peşine düştü! Ekipler intihara kalkışacak şahsın peşine düştü!

Seçimi kazanma ihtimali yüksek isimler için anket süreci başlarken, anketlerden çıkan sonuçlar bir rapor halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulmaya başlandı.
Zonguldak Belediye Başkanlığı için Ak Parti ve MHP Zonguldak’ta AK Parti’nin çıkaracağı aday konusunda anlaşma sağlanırken artık gözler Ak Parti’nin çıkaracağı adaya çevrildi. Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için başvuru yapan tek isim Ömer Selim Alan olmasına rağmen Ak Parti eski Milletvekili Özcan Ulupınar’a büyük bir ilgi var. Genel Merkez olayı yakından takip ederken ankette sorulan isimler arasında bu iki isimden başka Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın ismi de dikkat çekiyor. 


ANKETTE EN ÇOK NEYE DİKKAT EDİLİYOR!
Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için yapılan ankette en çok halkın adaydan memnuniyetine ve verilen sözlerin tutulup tutulmadığına bakılıyor. Ak Parti son 5 yılda Zonguldak’a ayrı bir önem verdiği bilinirken, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’dan insanların hala neden memnun olmadığı konularının araştırıldığı öğrenildi.  


ANKETTE SÜRPRİZ İSİM MUSTAFA ÇAĞLAYAN
Ak Parti tarafından ankette sorulan isimlerden bir tanesinin de Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan olduğu da öğrenildi. Çağlayan’ın gençlik kollarından, Merkez İlçe Başkanlığına ve daha sonra ise Ak Parti İl Başkanlığına kadar yükselen bir isim olarak dikkat çekiyor.


MİLLETVEKİLLERİ OLAYA MÜDAHİL OLMAK İSTEMİYOR
Zonguldak Belediye Başkanlığı adaylık konusunda Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri olaya müdahil olmak istemedikleri ve kaybedilen bir seçim sonunda sorumluluk almak istemedikleri öğrenildi. Mevcut başkan Ömer Selim Alan dışında bir adayda ısrar edip seçimi kaybettiklerinde sorumluk üzerlerinde kalacak düşüncesiyle anketten kim çıkarsa onunla yol yürünmesi gerektiğini savundukları belirtiliyor.


ADAYLAR ARASINDA NASIL BİR SEÇİM YAPILACAK?
Ak Parti Zonguldak Belediye Başkanı adayını bizzat Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda Ak Parti Genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan belirleyecek. Anket sonuçları ve teşkilatın bildirdiği rapor doğrultusunda kararı Erdoğan’ın vereceği öğrenildi. Anketten adaylar birbirlerine çok yakın oy aldıkları taktirde Ak Parti Zonguldak teşkilatın raporu göz önüne alınması beklenirken mevcut başkan Ömer Selim Alan ile yol yürüneceği belirtiliyor.