Fahiş fiyat ve stokçuluğa ceza yağacak! Fahiş fiyat ve stokçuluğa ceza yağacak!

Yerel seçimler öncesi AK Parti'de çalışmalar hız kazanırken gözler 31 Mart seçimlerinde aday olacak isimlere çevrildi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezi girişinde önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçimlerde adaylara ilişkin ilk açıklamanın 7 Ocak Pazar günü İstanbul'da yapılacağını söyledi. Öte yandan Çelik, AK Parti seçim beyannamesinin 15 Ocak'ta açıklanacağını ifade etti.

Başkan Erdoğan liderliğinde yerel seçimlere hazırlanan AK Parti'de gözler, 31 Mart Yerel Seçimleri için belediye başkan adaylarına çevrildi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezi girişinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

"Türkiye açısından yerel seçimler yaklaşıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız mesai harcayarak yerel seçime yönelik hazırlıklara başkanlık ediyor. Şimdiye kadar birkaç aşamalı aday adaylarının değerlendirilmesiyle ilgili yöntem var. Geldiğimiz noktada artık adayların isimleri belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın ilk kısmı belirli bir bölümünü pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezinde, kalanları ayın 15'inde Ankara'da açıklayacağız. Çalışmalar, Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında devam ediyor. 15'indeki toplantıda Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız olarak seçim beyannamemizi de açıklayacak. Yerel yönetim konusunda söyleyeceğimiz çok şey var. 20 yıldır yaptığımız çok şey var. Cumhur İttifakı'nın büyük bir başarıya imza atması için görüşmeler devam ediyor. Görüşmeler devam ettiği için demek oluyor ki sonuç çıkmış değil."