Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri tamamlandı. 

Yapılan seçimler sonucunda milletvekilliği tamamlanırken, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ise ikinci tura kaldı. 

Seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız,  AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek ve Meclis üyeleri yenden sahaya çıktı.

Ardından Başkan Alan, Başkan Çağlayan, Başkan Yıldız, Meclis üyeleri kent merkezinde ki esnafları ve sahil bandında ki esnafları ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan için yeniden destek istedi. 

Ziyaretler sonrasında açıklama yapan Başkan Alan, “Seçimler öncelikle vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten seçim sürecinde bütün milletvekili adaylarına, bütün siyasi parti İl Başkanlarımıza, tabii ki başta kendi partimizin il başkanı olmak üzere, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza teşekkür ediyoruz.  Centilmence demokrasi anlayışından uzaklaşmadan güzel bir yarış oldu.  Tabii ki öncelikle biz çok mutluyuz. Hem üç vekilimiz devam ettirdik, hem de uzak ara seçim önde bitirdik, ipi göğüsledik. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yaptık. Ama hem şehrimizde, hem ülkemizde en ufak bir tatsızlık, olumsuzluk yaşanmaması gerçekten çok sevindirici. Bütün herkese teşekkür ediyoruz. Siyasi partileri temsilen gençler Gazipaşa'da yan yana çok güzel, demokratik bir şekilde, centilmence yarıştılar. En ufak kötü söz olmadan, bir tasfiye olmadan bitti. Ben beş tane milletvekilimizi tebrik ediyorum. Sayın Muammer Avcı'yı, Sayın Saffet Bozkurt'u, Sayın Ahmet Çolakoğlu'nu, Sayın Deniz Yavuz Yılmaz'ı ve Sayın Eylem Ertuğrul Bey'i tebrik ediyorum. Inşallah Gazi Meclisimize el ele verilip birlik beraberlik içinde hem ülkemiz için hem Zonguldak'ımız için çok hayırlı kararlara imza atarlar. Hayırlı uğurlu olsun ülkemize, vatanımıza, milletimize ve Zonguldak'ımıza. Ekip olarak sahadayiz  vatandaşlarımız ve esnaflarımızla sohbet ediyoruz. 28 Mayıs'ta ikinci tur için seçim var. Esnaflarımıza hem teşekkür hemde ikinci tur için ziysret edip sohbet ediyoruz.”

Muammer Avcı'dan Zonguldak'a atama müjdesi! Muammer Avcı'dan Zonguldak'a atama müjdesi!

Emre Can Bayram