Bakan Özhaseki "Yerel Seçimler, Geleceğimizi Belirler" Bakan Özhaseki "Yerel Seçimler, Geleceğimizi Belirler"
AK PARTİ’DE KILIÇLAR ÇEKİLDİ!  
  • Ak Parti Zonguldak’ta gruplaşmalar son yapılan açıklama ile çok daha net şekilde ortaya çıktı. Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar ile Zonguldak Belediyesi Dr. Selim Alan’ın icraat yerine teşkilatı dizayn etme çabasının sonucunda yaşanan gerilim ipleri kopardı. Ak Parti Zonguldak İl Teşkilatı görülmemiş sertlikte açıklama ve göndermede bulunması “Kılıçların çekildiği” yorumlarının yapılmasına neden oldu.
  • Yıllardır Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın önünü açma adına Ak Partiye gönül verenlere gayri ahlaki yazılarla “İtibar suikastı” yapan Pusula Gazetesi Sahibi Ali Rıza Tığ’ın son olarak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun üzerinden Ak Parti İl Başkanı abisi Zeki Tosun’a saldırması bardağı taşırdı.
  • Ak Parti Zonguldak Teşkilatının yaptığı yazılı açıklamada yer alan “Pusulasını şaşırmış kalemşörler”, “Kırtıllı kuruşa kalem oynatan kalemşörlere, onlara malzeme verdiğini zanneden hainlere asla prim vermedik, vermeyeceğiz” ve “Bu işlerin önünde, arkasında, içinde kimlerin olduğunu biliyoruz” sözlerinin genel merkezce de takip edildiği ve testiden birinin yakın zamanda kırılacağı öğrenildi.