AK Parti İl Teşkilatı tarafından parti binasında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Parti binasında yapılan bayramlaşma törenine, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız,Kadın Kolları Başlanı Tülay Sayılı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP İlçe Başkanı Süleyman Erbay, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Ahmet Çokakoğlu, Saffet Bozkurt, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, ilçe başkanları ve belediye başkanları yer aldı. 

Uzun; ‘Çok güzel bir ortamda bayram kutluyoruz’

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız,”Çok güzel bir ortamda kurban bayramını kutluyoruz. Önümüzde ki bayramlarda buluşmak dileğiyle”dedi.

Öztürk; ‘Cumhur ittifakı ile biraradayız’

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Bu mübarek günde birlikteyiz. Cumhur ittifakı ile biradayız. Bundan dolayı herkese teşekkür ediyoruz. Hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum teşekkür ediyorum”dedi.

Çolakoğlu; ‘Dünyanın gıpte ile baktığı bir aileyiz’

AK Parti Milletvekili Ahmet Çokakoğlu, “Öncelikle kurban bayramını kutluyorum. Allah nice bayramlarda cumhurbaşkanımızla beraber ailelilerimizle bizi kavuştursun. Değerli arkadaşlar 2001-2002 yılından beri bir aileyiz. Dünyanın gıpte ile baktığı aileyiz. Bu aileyle beraber bayramlaşmak zor günlerimizi paylaşmak herkese nasip olmaz. Birimiz yönetim kuruludur diğerimiz il başkanıdır, bu mevki makamlar asıl hasıl olan şeyler birlik beraberlik içerisinde dünyanın güçlü ülkeler arasında olması için çalışan aileyiz. Bizler birlik ve beraberlikten ödün vermeden çoluk çocuğumuzla nice bayramlara diliyorum.”

Bozkurt; ‘Hizmet sürecindeyiz’

AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt, “14 Mayıs sürecinden sonra bir araya geldik. Sandıkları patlattık. Hizmet sürecindeyiz. AK Parti olarak yerelde ve genelde olarak artarak devam edecek. Teşkilatlarımızla birlikte hissettireceğiz. Başkanlarımızın talepleri başımızın üstünde yeri var. Bayram tevazunun adresidir. Birlik beraberlik içerisinde hizmete devam edeceğiz”dedi.

Avcı; ‘Cumhur ittifakı ile birlikteliğimiz inşallah devam eder’

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, “Kurban bayramınızın memleketimize milletimize mazlum coğrafyada tüm insanlara hayırlar getirmesini diliyorum. Böylesine güzel bir günde sizlerle bizi buluştan Allah’a hamdolsun. Bizler parlementoda yüzde yetmiş bir değişiklikle devam edeceğiz. Bu tür bunlarında ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Bugün burada şu rahatlıkla şu moralle bulunuyorsak bütün sebebi sahada sizlerin gösterdiği performans. 2018 yılında 208 bin oy çıkmıştı. 28 Mayıs’da 212 bin oya çıktı. Bu anlamda emeği geçen dava kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Cumhur ittifakı ile birlikteliğimiz devam eder”diye konuştu. 

Çağlayan; ‘Bizim buradan taşınmamız gerek’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Bende bayramınızı tebrik ediyorum. Bayramlarınız bayram olsun. Deprem bölgesinde kardeşlerimiz inşallah bir dahaki bayramda kalıcı konutlarına yerleşir çok daha güzel ortamlarda kucaklaşsınlar. Birlikteliğimiz beraberliğin olduğu yerlerde neler başarılır biliyoruz. Bizim artık buradan taşınmamız gerekiyor. Belediye sayımız 25 olacak. Yer araştıralım. Böyle bir birliktelikle alamayacağıyız belediye yok. Anlaşılan bu yaz milletimize dertlendiğimiz gibi taşınma yorgunluğu yaşayacağız. Bunun için çalışma başlıyoruz”dedi.

Fevkani köprüsüyle ilgili şaibeler aydınlatılmalı! Fevkani köprüsüyle ilgili şaibeler aydınlatılmalı!

Emre Can Bayram

IMG_1209