Zonguldak’ta görev yapan yerel ve Ulusal basın temsilcileri geçtiğimiz 30 Eylül Çarşamba günü AK Parti’nin Kozlu’da ÖZSÜT’te düzenlemiş olduğu basın toplantısında bir araya geldi. Önce kahvaltı yapıldı ve ardından da Zonguldak’ın sorunlarını içeren konuşmalar yapıldı ve gazetecilerin sorduğu sorulara cevap alındı.

Böyle bir toplantı geçtiğimiz aylarda Covit’ten önce yine Kozlu’da yapılmıştı, işte bu sebeple yine Covit sebebiyle AK Parti yetkilileri uzun zamandır bir araya gelemediklerini ifade ederek durumu basınla paylaştı. Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay’ın katılım sağladığı toplantıda Zonguldak’ın devam eden çalışmalarını İl Başkanı Zeki Tosun açıkladı. Daha sonra sorulan sorulara Milletvekili Polat Türkmen cevap verdi. Ardından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun sorulara cevap verdi.

Yer yer eleştirilerin yapıldığı ve gazetecilerin zor soruları karşısında maskelerin altında zorlukla cevap veren vekiller çok güzel manevralarla basını rahatlatıcı sözlerle, “Arkadaşlar biraz daha sabredin bu çalışmalar bittiğinde Zonguldak’ı tanıyamayacaksınız” açıklaması günün manşeti oldu.

Zonguldak- Düzce turizm için el ele! Zonguldak- Düzce turizm için el ele!

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, bu toplantıda KGD Başkanı olarak davetliydim ve benim de sorduğum sorulara da Vekillerimiz ve Belediye Başkanları cevap verdi. Özellikle Çatalağzı yol sorunu sorum önceliğimdi. Fakat, Çatalağzı’nın yol sorunu seneye kaldı diye yapılan açıklama bizleri tatmin etmedi. Zonguldak’ın mevcut sorunlarının çözüldüğü şeklindeki açıklamalar öncelikli cevaplar arasındaydı. Hadi bakalım zaman işliyor her şey yoluna girecek mi göreceğiz inşallah iyi mi kötü mü olacak?

Fotoğraflar konuşursa Haber-Yorum: Mustafa Emen