Ak Parti’nin Zonguldak Belediye Başkan adayını 7 Ocak’ta açıklaması beklenirken özellikle ankette Ak Parti eski Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın ağır basması sonucu süreç 15 Ocak’a ertelendiği öğrenildi. 

“15 OCAK’TA GERİ KALANADAYLARIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ”
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin birçok il için belediye başkan adayını duyurdu.

Zonguldak Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak'ta açıklanacağı belirtildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin, "Adaylarımızın belli bir bölümünün ilk açıklamasını, bu pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Ayın 15'inde hem seçim beyannamemizi hem de kalan adaylarımızı açıklayacağız." dedi.

ULUPINAR’A SOSYAL MEDYA VE ANKETLERDE BÜYÜK İLGİ VAR!
Yapılan bütün anketlerde Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın, Ak Parti Zonguldak eski Milletvekili Özcan Ulupınar’ın gerisinde kaldığı belirtilirken Özcan Ulupınar sosyal medyada adeta fırtına gibi esiyor. Birçok partili Özcan Ulupınar ismini defalarca paylaşırken Ulupınar dünyaca ünlü sosyal medya platformu X Twitter’da gündem oldu.  Binlerce kişi adeta Ak Parti Genel Merkeze gönderme yaparcasına sosyal medyada Özcan Ulupınar hakkında övgü dolu sözler yazdılar.

Acılık’da yangın! Ekipler sevk edildi Acılık’da yangın! Ekipler sevk edildi

SON BİR ANKET!
Memnuniyet anketinde defalarca yapılmasına rağmen istenilen verilere ulaşamayan Selim Alan’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fırça attığı iddia edildi.
Bu kadar hizmete rağmen Belediye Başkanı Selim Alan’ın memnuniyet oranının düşük olmasına kızdığı öğrenilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son bir anket istediği ve buna göre kararını vereceği belirtiliyor!