Demirci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yöredeki personellerin istihdam edilmesi gerektiğini vurguladı.

İlçe Başkanı Sedat Demirci; ''Personel seçimi kurasında asil çekilen mahalle veya bölgeden yedeği çekilmeliki o yöreden insanlar bir şekilde istihdam edilmelidir'' dedi.

Personel açığı olduğunu vurgulayan Demirci, ''İki işletmesi,yer altı açıklığı en fazla olan ve en çok işletilebilir kömür rezervine sahip KARADON MÜESSESESİ’ne En az 500 kişi alınmalıdır.'' ifadelerini kullandı.

Bölgedeki işçilerin istihdamına önem veren Demiirci, ''Bölge ekonomisine katkıda bulunmak amaçlı ikamet şartı getirilmelidir.'' dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci'nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım;

''TTK KURUMUNA ALINACAK 1000 EMEKÇİ ARKADAŞIMIZIN;

# Tamamı pano ayak işçisi kadrosunda alınmalıdır.

# İki işletmesi,yer altı açıklığı en fazla olan ve en çok işletilebilir kömür rezervine sahip KARADON MÜESSESESİ’ne En az 500 kişi alınmalıdır.

# İşe alınacak personelin tamamı Bartın ve Zonguldak Doğumlu olmalıdır.

Zonguldak Kilimli Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış... Zonguldak Kilimli Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış...

# Personel seçimi kurasında asil çekilen mahalle veya bölgeden yedeği çekilmeliki o yöreden insanlar bir şekilde istihdam edilmelidir.

# Mutlaka mülakatla personel seçimi yapılmalı iş Arkadaşlarımızın madencilik işi ile eğil oldukların emin olunmalıdır.

# Taşımalı sistemden vazgeçilmeli personelin günlük 4 saat kadarı zamanın yolda geçmesinin önüne geçilmelidir.

# Bölge ekonomisine katkıda bulunmak amaçlı ikamet şartı getirilmelidir.

ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN'' şeklinde.