Çelikellilerden Taraftara Çağrı... Çelikellilerden Taraftara Çağrı...

“Bayram sevincini buruk yaşayacağız”
Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Covid-19 salgınını gölgesinde fiziki mesafe kuralları içerisinde geçirdikleri Ramazan ayının ardından Bayrama girmenin ve bayram sevincinin buruk heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Tosun açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Bayrama erişmenin sevincini, manevi hazzını, muhabbetini, gönül huzurunu milletçe yaşıyoruz. Elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaştık. Böylece Allah'a karşı kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ve mutluluğu içinde birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramına ulaştık.
Milletimizin mayası olan yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı bayramlar yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefretin bertaraf edildiği ve dini vecibelerimizin yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımız istisnai günlerdir.
Mübarek ramazan günlerinin ardından gelen Bayramımızın birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine, huzur ve refahımızın artmasına vesile olmasını temenni ederim.
Bu düşünceler ile başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere bütün hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, bayramın insanlığın barış, huzur ve refahına vesile olmasını diliyorum.”