Ziraat Bankası hakkında şok iddia! Promosyon bekleyen emekliler mağdur mu edildi? Ziraat Bankası hakkında şok iddia! Promosyon bekleyen emekliler mağdur mu edildi?

 
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 24 Kasım Öğretmenler Günüyle ilgili açıklama yaparak eğitimin ailede başladığını belirterek, “ Eğitimin temeli ailede atılıyor. Daha sonra ailede başlayan eğitim çocuklarımızın okullara gitmesiyle birlikte öğretmenlerle devam ediyor. Böylelikle eğitim süreci hem aile hem de öğretmenler eşliğinde devam ediyor” dedi. 
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesinde ve içinde bulunduğumuz Pandemi sürecinin öğrencilerimizin üzerindeki oluksuz etkinin önlenmesinde en önemli payın fedakârca, cefakârca, özveriyle gayret gösteren öğretmenlerin olduğunu belirten Tosun “Bu millet, öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürüyor. Öğretmenlerimiz ülkemizin geleceği adına önemli bir fırsattır. Her öğretmen, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. 
Türkiye gelecekteki hedeflerine dünyadaki değişime kayıtsız kalmayan, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır.” ifadelerini kullandı. 
Türkiye’nin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacağını dile getiren Zeki Tosun şunları söyledi; “Ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinin en önemli kaynağı olan insanı yetiştiren öğretmenlerimiz milli duygularla evlatlarımızı yetiştirerek çok önemli bir görevi icra etmektedirler. 
2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizin en önemli öğreticileri öğretmenlerimiz olacaktır. Öğretmenlerimiz devletimizin öngördüğü bu hedeflerle çocuklarımızı eğiterek bu idealleri geleceğe taşıyacaklardır.
 “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” anlayışı ile bizler, öğretmenlerimize şükran borçluyuz. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal olmak üzere İlimizde, yurt içinde ve dışında görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, her birinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü gönülden tebrik ediyorum. Bu vesile ile terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehitlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.”