AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Güngör: "Alaplı'yı Şantiye Alanına Çevirdik"

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde devam eden hastane, okul, emniyet müdürlüğü ve kültür merkezi projelerine dair yapılan incelemelerde Güngör, bölge milletvekilleri ve belediye başkan aday adaylarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Altan Güngör, yaptığı açıklamada, "Eğer bugün 'Alaplı'yı Şantiye Alanına Çevirdik' deme hakkına sahip biri varsa onun da AK Parti olduğunu belirtmek isterim. Bölge milletvekillerimizle birlikte ilçe merkezleri ve köylerde sorunları yerinde tespit ederek güzel bir çalışma yaptık. Alaplı Devlet Hastanesi ve Ahmet Zeki Atalay İlkokulu inşaatlarıyla ilgili söylentiler vardı. Vizyon projeleri arasında yer alan Alaplı Kültür Merkezi ile ilgili spekülasyonlar vardı. Ancak bugün gelin görün ki Alaplı Devlet Hastanesi, Alaplı Emniyet Müdürlüğü binası ve Ahmet Zeki Atalay İlkokulu projeleri hızla ilerliyor. Eğer bugün 'Alaplı'yı Şantiye Alanına Çevirdik' diyebilecek biri varsa o da AK Parti'dir. Bölge milletvekillerimiz her hafta yerinde inceleme yapmak için Alaplı'da bulunuyorlar. Bu konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Gözlerinizle görebilirsiniz, Hükümetimiz Alaplı'nın her yerini bir şantiyeye çevirmiş durumda" dedi.

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Güngör, Alaplı'yı Şantiye Alanına Çevirdik1

Alaplı'daki Projeler Hızla İlerliyor

Güngör, Alaplı'daki projelerin, özellikle Devlet Hastanesi, Ahmet Zeki Atalay İlkokulu, Emniyet Müdürlüğü Binası ve Kültür Merkezi çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayarak, bu projelerin Alaplı için büyük bir kazanç olduğunu ifade etti.

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Güngör, Alaplı'yı Şantiye Alanına Çevirdik (1)

Zonguldak, Kastamonu, Düzce, Bolu dahil 77 ilde operasyon! Zonguldak, Kastamonu, Düzce, Bolu dahil 77 ilde operasyon!

Vizyon Projelerle Alaplı Güçleniyor

AK Parti İlçe Başkanı, söylentilere karşı gerçekleştirilen bu inceleme gezilerinin, vatandaşların doğru bilgilendirilmesi açısından önemli olduğunu belirtti. Güngör, Alaplı'nın hükümetin vizyon projeleriyle güçlenerek daha modern bir şehir haline geldiğini dile getirdi.

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Güngör, Alaplı'yı Şantiye Alanına Çevirdik (2)

İHA