İşletme sahiplerinin tilkinin varlığını fark etmesiyle birlikte, tilki dükkandan çıkmak zorunda kaldı. Vatandaşların seslerini duyan tilki, hızlıca geri dönüp uzaklaştı.

Aw176579 03 (1)

İftar vaktinin ardından dükkanını açtıklarını ifade eden Osman Durdu, “Müşteriler ile ilgilenirken, içeriye kedi girdiğini zannettik. Müşterimiz 'içeriye kedi girdi' deyince baktık, kedi değilmiş. Bizim sesimizi duyunca heyecan yapıp dükkandan kaçtı. Dükkanımıza girdi ve yaklaşık 1-1.5 dakika dolaştı. Herhalde bir şeyler arıyordu. Açıkmış olabilir. Bizim için güzel bir anı oldu. Biz sokak hayvanlarına mama verdiğimiz için normal zamanlarda kedi ve köpekler çok giriyor dükkanımıza. Ama tilki bizim için bir ilkti” şeklinde konuştu.

A W176579 02
Dükkana giren tilkinin dükkan etrafında dolaşmasının ardından işletmeye girdiği anlar güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce dikkat! Ölümcül sonuçlar getirebilir Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce dikkat! Ölümcül sonuçlar getirebilir

İHA

Düzce Haberleri