Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan uzun bir aradan sonra bugün basınla bir araya geldi.

Zonguldak gündemini değerlendiren Başkan Alan, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kamuoyunu bilgilendirdi.

Selim Alan yapmış olduğu açıklamada denemesi yapılan trafik düzenlemesinin sona ermesinin ardından sahil projesi kapsamında Çocuk Şube Müdürlüğü binasının yıkılmasının gündemde olduğunu belirtti.

Alan yapmış olduğu açıklamasında;

ÇOCUK ŞUBE YIKILACAK MI?

“Trafik sorununu ne yazık ki yıllardan beri hepimiz yaşıyoruz. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde emniyet müdürlüğü ve trafik komisyonundaki arkadaşlarımızla beraber çalışmalar yapıyoruz. En son denediğimiz 10 günlük süreç sonunda çocuk şube müdürlüğü önünde bulunan kavşakta yoğunluk olduğunu tespit ettik. Bu yığılmalar orada olmasaydı Gazipaşa Caddesi’nde olmaya devam edecekti. Bu sebeple o noktada bir düzenleme yaptık. Çocuk şubenin yıkılması gündemde geniş bir kavşak düzenlemesi yapacağız. Asıl amacımız hastaneye ulaşımın rahatlatılması. Ama trafiğin rahatlatılması için olmazsa olmazımız Mithatpaşa Tünelleri bir an önce tüm düzenlemeleri halledebilirsek o zaman Zonguldak’ta trafik sorunu diye bir şey kalmayacak.“ İfadelerini kullandı.

Mustafa Çağlayan  belediye binasına asılan afişle ilgili konuştu! Mustafa Çağlayan belediye binasına asılan afişle ilgili konuştu!