KPSS şartsız personel alınacak! KPSS şartsız personel alınacak!

40 Yaş En Az Lise Kamu Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı (KPSS Şartsız)

40 yaş adayların başvuru yapabileceği kamu memur alımı başvuru ekranı açıldı. KPSS şartı aranmadan en az lise mezunlarının başvuru yapabileceği kadroya dair detaylar ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli 4/B kamu memur alımı başvuru ekranı açıldı. En az lise mezunu adaylar memur atamasına başvuru yapabilecek. Sözleşmeli kadroya 40 yaşını aşmamış adaylar başvurabilir. İşte T.C. Abu Dabi Büyükelçiliği Türk uyruklu sözleşmeli sekreter alımı başvuruları ve tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Dışişleri Bakanlığı memur alımı genel şartları

T.C. vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibarıyla 41 yaşından gün almamış olmak, En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor.

Kamu memur alımı diğer şartlar

Adayların her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemesi gerekiyor. çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce bilmek, bilgisayar kullanabilmek gerekmektedir.

Sözleşmeli sekreter alımı başvuruları

Adaylar başvurularını 16 Mayıs’a kadar yapabilirler. Dışişleri Bakanlığı memur alımı başladı. Başvuru belgelerinin 23 Mayıs’a kadar da ilgili adrese iletilmesi gerekiyor. İşte tüm detayları bulabileceğiniz başvuru ekranı ve başvuru kılavuzu: Tıkla HEMEN İNCELE!  Başvuru ekranı.