Zonguldak Belediyesi eski özel kalemi Hasbi Kabaca sosyal medyada hesabından yaptığı açıklama ile 32 yıllık Tüm Bel Sen üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Kabaca açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Değerli dostlarım, Emeğin başkentinde doğmuş, yetişmiş birisi olarak çalışma hayatıma başladığım gün itibari ile, Hak verilmez, alınır şiarı ile meşru ve fiili mücadelesine hep İnandığım savunduğum ve üyesi olmaktan gurur duyduğum TÜM BEL SEN de 1991yılında başlayan mücadelem SENDİKA mızın  Tüzüğünün ve yıllar içerisinde oluşmuş hukukunun birileri tarafından hiçe sayılarak bu hafta sonu yapılacak 8.Olağan Genel Kurulunda Yıllar içinde oluşmuş tüm değerlerin çiğnenerek Zonguldak Belediyesinde DELEGE seçimi yapılmadan, delege listesinin oluşturulması hukuksuzluğu sebebi ve Yeni dönemde görev yapacak Şube Yönetim Kurulu için bir önseçim yada üye katılımı ile yapılan bir toplantı yapılmadan kapalı kapılar arkasında ben yaptım oldu zihniyetini kabul etmemekteyim. Tüm bu hukuksuzlukların Tü bel sen Gen. Merkezinin bilgisi olduğunu ve herhangi bir işlem yapmadığını düşündüğümden, 32 yıllık TÜM BEL SEN üyeliğinden çok üzülerek istifa ediyorum.”

Zonguldaklı Genç Yönetmen Mert Uzunmehmet’in Korku Filmi Vizyonda! Zonguldaklı Genç Yönetmen Mert Uzunmehmet’in Korku Filmi Vizyonda!

IMG_9432