Zonguldak'ta Influenza Virüsü Alarmı! Bayramınız zehir olabilir! Zonguldak'ta Influenza Virüsü Alarmı! Bayramınız zehir olabilir!
 
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın, yaşamını yitiren kayınvalidesi Emriye Sayın, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde (ZBEÜ), bir süredir tedavi gördüğü sırada yaşlılığa bağlı organ yetmezliğinden hayatını kaybettiği bildirilen 83 yaşındaki Emriye Sayın için bugün Kozlu Aziziye Camii’nde cenaze namazı kılındı.
Başkan Bektaş’ın yanı sıra merhumenin yakınları, caminin avlusunda taziyeleri kabul etti.
Hayata gözlerini yuman Emriye Sayın, Kozlu Merkez Mezarlığı’nda yakınları ve vatandaşlar tarafından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Merhumeye Allah’tan rahmet, Belediye Başkanı Ali Bektaş başta olmak üzere sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
 
 
CENAZE NAMAZINA KATILANLAR
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Vali Yardımcısı ve Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demirköse, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Başkanı Metin Demir ve bir çok tanıdık katıldı.