Sosyal medyadan açıkladı! Sosyal medyadan açıkladı!

Altının Maden, Üzerinin Pırlantası ile ünlü olan Güzel Memleketim, Kara Elmasım; Atalarımız, Babalarımız, Kardeşlerimiz, Komşularımız ve hatta kendimiz Maden Ocaklarında ciğerlerimizi tükettik. Kara Elmasımız 30 Büyükşehir ile birlikte Cumhurbaşkanımız tarafından riskli şehir ilan edildi.
       Güzel Şehrimizde Devlete ait Kömür Ocaklarımızın yanında 100 lerce Özel maden Ocağı var, 10’a yakın Termik santraller var, Bu sebeplerden ötürü Babam başta olmak üzere binlerce Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH), akciğer hastalığı hastaları var. Halk dilinde "kronik bronşit", "müzmin bronşit" gibi adlarla bilinen KOAH, akciğerlerdeki hava yollarının daralmasına bağlı olarak soluk alıp verme sırasında hava akımının kısıtlanması ile nitelenen süreğen (kronik) bir hastalıktır bu hastalıkların en çok görülen ili üzülerek söylüyorum Zonguldaktır.
       Riskli iller arasına giren İlimizin Şehir Hastanesine ihtiyaç var, sakın bu yazdıklarımı fırsatçılık olarak düşünmeyin. "Hali hazırda faaliyet gösteren hastanenin fiziki şartlarının yetersizliği; Zonguldak Halkının kaliteli hizmet almasına engel olmakta olduğunu düşünüyorum. Daha modern imkanlara sahip yeni bir hastane yapılması artık zaruri bir durum arz etmektedir. Hükümetten Zonguldak için zaruri ihtiyaç olduğunu düşündüğüm Şehir Hastanesinin bir an önce yapılıp, Halkın hizmetine sunulması gerekmektedir.
     Zonguldak’ta yaşayan insanların daha hızlı ve daha kaliteli hizmet alması için uğraşılmasını istiyorum Sağlık alanında yapılan reformlar, herkes tarafından takdir edilmektedir. Zonguldak olarak biz, Zonguldak için sağlık alanında yapılanları yeterli görmüyoruz ve daha iyisini, daha güzelini yapmanız için gayret göstermenizi istiyoruz.
      Dünyanın bile sınıfta kaldığı Sağlık dersinden Türkiye olarak iyi not aldığımızı düşünüyorum.
    Cumhurbaşkanımız 30 Büyük Şehir’den sonra Zonguldak içinde riskli bölge ilanının ardından Şehir Hastanesi için gerekli çalışmaların başlatılmasının gerekli olduğunu savunuyorum, bundan önce ne yapıldı, Hastane için ne müracaat yapıldı bunları geçiyorum, Zonguldak için Şehir Hastanesinin gerekli olduğunu hatta Oraya yapılsın buraya yapılsın Onu da geçiyorum.
     Zonguldak için Şehir Hastanesi Olmazsa Olmaz diyorum. Zonguldak’ta sağlık sektörü bir kaçı hariç sağlıksız yada yetersiz diyorum.
    Nereye yapılacağı önemli değil ama Zonguldak Merkez, Kilimli, Devrek, Çaycuma, Gökçebey ve hatta Bartın ilinin Merkezi olan Bakacakkadı bile olabilir.
       Kömürle yazılan Kaderimiz Kapkara Olmasın İnşallah.
       ALLAH’IM Kardeşi Kardeşten Uzaklaştıran, Evladı Babayı Anneyi Birbirinden Uzaklaştıran, Akrabayı Birbirinden Uzaklaştıran, Bizleri Camiden Cumadan Uzaklaşmamıza Sebep Olan Bu Salgın Virüs Hastalığını Başımızdan Defeyle...
       30 Büyük Şehirle Yarışmak çok acı, Lütfen Kurallara uyalım, bu süreci birlikte atlatalım, Evde Kalalım.
          Dualarımız Tüm Türkiye için...