İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
Zonguldak’ta 3 yıl önce 15 yaşındaki genç kızı kayalıklardan denize atarak öldürdüğü öne sürülen gencin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davaya devam edildi.
Zonguldak’ta 2017 yılında “İnternet kafeye gidiyorum” diyerek evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki Nesrin Koçaklı, yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Genç kızı kayalıklardan denize atarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Erkan K. (20) tutuklandı. Erkan K.’nın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davaya bugün Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Duruşmada Nesrin Koçaklı’nın yakınları ve taraf avukatları hazır bulundu.
Mahkemede söz alan anne Yeter Koçaklı, “Benim kızımın cesedini nereye koydularsa söylesin. Herkesin evladı var” diyerek tepki gösterdi.
Duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılan sanık E.K. ise suçsuz olduğunu öne sürerek, “Siz büyüklerimden tahliyemi talep ediyorum. İşlemediğimiz bir suçtan dolayı yatıyoruz” dedi.
Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 12 Ekim tarihine erteledi.
Vali Tutulmaz, Başkan Alan, İl Başkanı Tosun ile şeker ikram ettiler…
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.